2011-2015 Yılları Arası Kütürel Başarılarımız

2010-2011 Öğretim yılında  Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen "Liselerarası Münazara Yarışması"nda okulumuz münazara ekibi il üçüncüsü oldu.

2010-2011 Öğretim yılında İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen 100 Temel Eser Okuma Yarışmasında Okulumuz 32,13 takım puanı ile İl Birincisi oldu.
Bireysel başarıda ise 10-C sınıfından Halil İbrahim AKTAŞ 72,5 puanla İl Birincisi, 10-A sınıfından Fatma Nur DEMİRER 57 puanla İl İkincisi oldu.

2011-2012 Öğretim Yılında Sermaye Piyasası Kurulunun, sermaye piyasalarına yönelik farkındalık düzeyinin geliştirilmesi, tüm sermaye piyasası kurumlarının tanıtılması, çocuk ve gençlerden başlıyarak tasarruf ve yatırım bilincinin oluşturulması amacıyla ilköğretim ve ortaöğretim öğrencilerine yönelik düzenlediği kompozisyon yarışmasında 11-C sınıfı öğrencimiz Halil İbrahim AKTAŞ "Ekonomi Dersi ve İçeriği" adlı yazısıyla Türkiye genelinde beşinci oldu.

2012 'de Türk Ocakları Bolu Şubesi'nin düzenlediği "Ortaöğretim kurumları arası Geleneksel Şiir Yarışması" nda"Vatan Sevgisi - Bayrak Sevgisi - Türklük Bilinci - Kahraman Şehitlerimiz"konusunda  11/C sınıfı öğrencilerimizden Hüseyin ÖZDEMİR birinci oldu.

2012-2013 Eğitim ve Öğretim yılında Sarıcalar Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Müdürlüğünün İlimizde düzenlediği "Zihinsel Engelli Çoçuklar" konulu kısa öykü ve kompozisyon yarışmasında  Beyzanur SEYHAN "Dünyanın En Güzel Kadını" adlı eseri ile birincilik,  Hilalsu AYDIN ise " Kucak Dolusu Kelimeler" adlı eseri ile mansiyon ödülü aldı.

2012-2013 Eğitim ve Öğretim yılında Bolu Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Müftülüğünün işbirliği ile düzenlenen "2013  Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri" çerçevesinde  liseler arası şiir yarışmasında  Gülşah GÜNİNDİ İl ikincisi oldu.

2012-2013 Eğitim ve Öğretim yılında AİBÜ Sosyal Bilgiler Topluluğu´nun ilimizdeki Ortaöğretim Kurumları arasında düzenlediği "19 Mayıs:Bağımsızlığa İlk Adım" konulu kompozisyon yarışmasında Beyzanur SEYHAN üçüncü,
Buket Yağmur BİRGÖREN ise mansiyon ödülü aldı.

2012-2013 Eğitim ve Öğretim yılında "İzzet Baysal Günleri" kapsamında düzenlenen İzzet Baysal konulu şiir ve kompozisyon yarışmasında İlknur Elif AYDIN İl üçüncüsü  oldu.

2012-2013 Eğitim ve Öğretim yılında Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği tarafından "2023´e Mektup" konulu Türkiye geneli liselerarası kompozisyon yarışmasında  Emre GEYİK  il birincisi oldu.

2013-2014 Eğitim ve Öğretim yılında 27-29 Ekim 2013 tarihleri arasında düzenlenen "Uluslararası Köroğlu Festivali" Liseler Arası Resim Yarışmasında, "Köroğlu" konulu eseriyle Mehmet Emre ERALP il ikincisi oldu.

2013-2014 Eğitim ve Öğretim yılında Sarıcalar Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Müdürlüğünün İlimizde düzenlediği "Zihinsel Engelli Çocuklar" konulu kısa öykü ve kompozisyon yarışmasında  Çiğdem KOCADAĞ il birincisi,  Semih BAŞARAN İl ikincisi oldu.

2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılında 11. Sınıf öğrencimiz Sema İrem TOPAL,  Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen "Gençlerden Ecdada Mektup" yarışmasında ilimizde kendi yaş kategorisinde il birincisi oldu.

Yayın: 14.10.2019 - Güncelleme: 06.02.2023 09:16 - Görüntülenme: 281