2021-2025 Yılları Arası Sportif Başarılarımız

2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılında Bolu küçükler ve yıldızlar il turnuvasında, 10/D den Onur Kağan Demirtaş 16 yaş kategorisinde İl Birincisi,12/B Sınıfından Batuhan Abbasoğulları da 18 yaş kategorisinde İl Birincisi olmuştur.

2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Federasyonunca düzenlenen Liselerarası Masa Tenisi Şampiyonasında Genç Kız Masa tenisi takımımız İl İkincisi oldu.

2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporlarınca düzenlenen Liseler ArasıYüzme Şampiyonasında10/E Sınıfı öğrencisi  Nisanur YEGUL 100 m sırtüstü yüzmede  İl birincisi,200 m sırtüstü yüzmede İl ikincisi, 50 m sırtüstü yüzmede İl üçüncüsü,  ve 200 m kurbağa yüzmede  İl ikincisi olmuştur.9/D sınıfı öğrencimiz Muharrem Batu  GÜNAL, 200m Sırtüstü yüzmede  İl birincisi,200 m serbestyüzmede İl üçüncüsü ,50 m Sırtüstüyüzmede İl üçüncüsü olmuştur. 10/D sınıfından Emir ÖZTAS  50 m kurbağa yüzmede İl üçüncüsü olmuştur.

2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Federasyonunca düzenlenen Liseler Arası Voleybol Turnuvasında A Erkek Voleyboltakımımızİl Birincisi oldu.

2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Federasyonunca düzenlenen Liselerarası Tenis Şampiyonasında Genç Erkek Tenis takımımız İl Birincisi oldu.Ardından Kocaeli ilinde yapılan okul sporları grup yarışmalarında dördüncü olarak ilimizi temsil etti.

2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Federasyonunca düzenlenen Liselerarası Tenis Şampiyonasında Genç Kız Tenis takımımız İl dördüncüsü oldu.

2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Federasyonunca düzenlenen Liseler Arası Voleybol Turnuvasında B Erkek Voleyboltakımımızİl ikincisi oldu.

2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Federasyonunca düzenlenen Liseler Arası Basketbol Turnuvasında B Erkek Basketboltakımımızİl ikincisi oldu.

2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Federasyonunca düzenlenen Liseler Arası Voleybol Turnuvasında B Kız Voleyboltakımımızİl ikincisi oldu.

2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Federasyonunca düzenlenen Liseler Arası Oryantring  Turnuvasında Gençler A Erkek takımımız İl ikincisi oldu.

2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Federasyonunca düzenlenen Liseler Arası Gençler Satranç  Erkek  takımımız İl dördüncüsü oldu.

2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Federasyonunca düzenlenen Liseler Arası Gençler Dart A Kız  takımımız İl dördüncüsü oldu.

2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Federasyonunca düzenlenen Liseler Arası Bowling Turnuvasında Genç Kıztakımımızİl Üçüncüsüoldu.

2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Federasyonunca düzenlenen Liseler Arası Futsal Turnuvasında Genç ErkekTakımımızİl Dördüncüsüoldu.

2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Federasyonunca düzenlenen Liseler Arası Voleybol Turnuvasında Genç Kız Takımımızİl üçüncüsüoldu.

2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Federasyonunca düzenlenen Liseler Arası Masa Tenisi  Turnuvasında Genç ErkekTakımımızİl İkincisioldu.

2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Federasyonunca düzenlenen Liseler Arası Basketbol  Turnuvasında Genç Kız (A)Takımımızİl Birincisioldu.

2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Federasyonunca düzenlenen Liseler Arası Tenis  Turnuvasında Genç Erkek TenisTakımımızİl Birincisioldu.

2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Federasyonunca düzenlenen Liseler Arası Satranç Turnuvasında Genç Erkek  Takımımızİl İkincisioldu.

2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Federasyonunca düzenlenen Liseler Arası Satranç Turnuvasında Genç  KızTakımımızİl İkincisioldu.

2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Federasyonunca düzenlenen 1-3/04/2023 tarihlerinde İzmit’te yapılan Liseler Arası gurup turnuvasında  Genç Erkek TenisTakımımızBölge  Birincisiolarak Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı.

2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Federasyonunca düzenlenen Liseler Arası Voleybol  Turnuvasında Genç Kız (B)Takımımızİl Üçüncüsüoldu.

2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılında 02-07 Haziran 2023 tarihlerinde Mersin Erdemli İlçesi^nde düzenlenen  Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonasında Gülsu ÖZDEMİR  Türkiye Üçüncüsüoldu.

2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Federasyonunca düzenlenen Liseler Arası Voleybol  Turnuvasında Genç Erkek (A)Takımımızİl Birincisioldu.

2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Federasyonunca düzenlenen Liseler Arası Basketbol  Turnuvasında Genç Kız (A)Takımımızİl Birincisioldu. Ardından Karabük’te yapılan Bölge Şampiyonasında Takımımız Bölge İkincisi olmuştur.

2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Federasyonunca düzenlenen Liseler Arası Tenis  Turnuvasında Genç Erkek (A)Takımımızİl Birincisioldu.

2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Federasyonunca düzenlenen Liseler Arası Satranç  Turnuvasında Genç Erkek (A)Takımımızİl Birincisioldu.

2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Federasyonunca düzenlenen Liseler Arası Tenis  Turnuvasında Genç Kız (A)Takımımızİl İkincisioldu.

Yayın: 10.10.2022 - Güncelleme: 27.03.2024 09:54 - Görüntülenme: 423