BOLU GÜNDEM GAZETESİ-15.12.2012

"Fen Lisesi´nin 30 Sayılık farkı 64-34"

Okul sporları Basketbol Genç Erkekler İl Birinciliği müsabakalarının gurup karşılaşmaları dün tamamlandı. Turnuvanın son gününde Bolu Fen Lisesi ile Mehmet Çizmecioğlu Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi.

Turnuva da dün A grubunun son maçları da oynandı ve yarı finale çıkan takımlar belli oldu.
İlk maçta grupta hiçbir iddiası kalmayan Mustafa Çizmecioğlu Anadolu Lisesi ile grubun favorilerinden Bolu Fen Lisesi karşı karşıya geldi. Beklenildiği gibi maça iyi başlayan Bolu Fen Lisesi oldu. Rakibine 5 dakika içinde sayı şansı tanımayan Bolu Fen Lisesi rakibinin üstünde ilk dakikadan itibaren üstünlüğünü hissettirdi. İlk periyotta sadece 4 sayı bulabilen Mustafa Çizmecioğlu Anadolu Lisesine karşılık Bolu Fen Lisesi 19 sayı bulup ilk periyotu 19-4 önde kapattı. İkinci periyotta da üstünlüğü elden bırakmayan Bolu Fen Lisesi farkı arttırmaya devam etti. Bu periyotta da rakibine sadece 5 sayı bulma şansı tanıyan Bolu Fen Lisesi devreye 34-9 gibi bir skorla 25 sayı farkla önde girdi. Üçüncü periyotta farkı arttırmaya devam eden Bolu Fen Lisesi bu periyotu da 51-19 önde kapattı. Son periyota rahat bir şekilde başlayan Bolu Fen Lisesi ilk dakikadan son dakikaya kadar üstünlüğünü koruyup zorlanmadan kazandığı maçı 64-34 önde kapattı.

Bolu Fen Lisesi: Coşku, Enes, Ahmet Tarık, Ahmet Faruk, Emre, Muzaffer Burak, Muzaffer Görkem, Sinan, Burak, Bünyemin, Mehmet Ali

Mehmet Çizmecioğlu Anadolu Lisesi: Ali Eray, Bora Tuğrul, Ömer Faruk, Ege Barkın, Ahmet, Harun, Batuhan, Ahmet Sezer, Sinan, Doğa Berk, Yakup Gürkan, Berk

Yayın: 18.12.2012 - Güncelleme: 21.09.2023 09:26 - Görüntülenme: 1933