BOLU KÖROĞLU GAZETESİ-28.03.2011

Bolu Fen Lisesi´nin Gönül Gecesi

Bolu Fen Lisesi Aile Birliği düzenlediği gece ile velileri, kurumları ve eğitime gönüllülerini bir araya getirdi. Gecede konuşan Okul Müdürü İbrahim Doğan, "Bütün anneleri annemiz, bütün babaları babamız, bütün öğrencileri evladımız gözüyle görmezsek eğitimin ayaklarını oluşturamayız" dedi.

Bolu Fen Lisesi'nin Okul Müdürü İbrahim Doğan ve Aile Birliği Başkanı Neziha Dimicioğlu tarafından organize edilen Termal Otel'deki etkinliğe katılan veliler, kurumlar ve eğitim gönüllüleri felekten bir gece çaldılar. Sponsorluğunu Beypiliç'in yaptığı, Bolu Çimento ve AİBÜ'nün de desteklediği geceye katılan Akpiliç'in sahibi Mustafa Aksoy, Köroğlu Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Ercan Gülen ve diğer davetliler hem eğlendiler, hem eğitime katkıda bulundular. Balorman AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Çelik Güçok'un teşekkür belgesi almasının ardından konuşan Okul Müdürü Doğan, okullarda bu tür organizasyonların gerekliliğinden bahsederek maddî-manevî olarak sağlanılan kazancın eğitime katkısı olduğunu belirtti. Doğan, "Okullarda geceler önde geliyor, yapmamız gerekiyor. Bunu velilerle, kurumlarla bir araya gelme, eğitim gönüllüleri ile bir araya gelme adına yapıyoruz. Bu, eğitim için çok önemli. Velilerimizle, eğitime gönül veren, yardım eden kurumlarla bir araya geliyoruz, okulumuza bir etkinlik kazandırıyoruz bu da gelir kazandırıyor biz de noksanlarımızı bu şekilde tamamlamış oluyoruz. Hem maddî, hem manevî biraya geliyoruz. Bütün anneler annemiz, bütün babalar babamız öğrenciler evladımız diyemediğimiz sürece eğitimin ayakları olmadığı kanaatindeyiz. Buralarda bunu buluyoruz, okulumuzda bunu buluyoruz. Eğleniyoruz aynı zamanda" şeklinde konuştu.

Yayın: 23.01.2013 - Güncelleme: 02.08.2023 22:57 - Görüntülenme: 5392