T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BOLU / MERKEZ - Bolu Fen Lisesi

Basın-58

KAHRAMANLARIMIZ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

27 Eylül 2019

Bolulu Gaziler, Bolu Fen Lisesi öğrencileri ile bir araya gelerek konferans gerçekleşti. Gazilerin anılarını dinleyen öğrenciler kahramanlarımızı ayakta alkışlarken, konferans sonunda çiçek takdim ettiler.

Bolu Fen Lisesinde öğrencilerle bir araya gelen Bolulu gaziler '' Türk Tarihinde Gazilik Kavramı'' adlı konferans düzenledi. Toplantı salonunda gerçekleştirilen konferansa Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, Bolu 2. Komando Tugay Komutanlığında görevli Binbaşı Ali Çınar, Bolu Şehit Aileleri ve Gaziler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma derneği üyeleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Binbaşı Ali Çınar'ın gerçekleştirdiği '' Türk Tarihinde Gazilik Kavramı'' sunumuyla başlayan konferans gazilerimizin hatıralarını sahnede paylaşmalarıyla devam etti. Öğrencilerle yaşadıkları anıları paylaşan Gaziler, ilgilerinden dolayı da teşekkür etti. Öte yandan gaziler anılarını anlatırken, salonda duygusal anlar da yaşandı.

Konferansta öğrencilerden gelen soruları yanıtlayan gazilere, konferans sonunda öğrenciler tarafından çiçek takdim edildi. Konferans çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sonra son buldu. A. Haktan Yamantürk (Bolu Takip Gazetesi)

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 03.12.2019 - Güncelleme: 14.12.2023 13:50 - Görüntülenme: 342
Kaynak: http://www.bolutakip.com/haber/kahramanlarimizogrencilerlebulustu
  Beğen | 1  kişi beğendi