T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BOLU / MERKEZ - Bolu Fen Lisesi

Basın-59

BOLU FEN LİSESİ ANKARA'DA SAHNEYE ÇIKTI

BOLU FEN LİSESİ ANKARA'DA SAHNEYE ÇIKTI

Türkiye'nin en büyük gençlik organizasyonu "Fizy 22. Liselerarası Müzik Yarışması"nın, Ankara elemelerinde sahneye çıkan Bolu'dan Bolu Fen Lisesi muhteşem performansıyla göz kamaştırdı. 33 ilden 204 lisenin yarıştığı elemelerde kıyasıya rekabet vardı.

Serhat Hacıpaşalıoğlu önderliğinde, END Productions tarafından 22 yıldır aralıksız düzenlenen "fizy Liselerarası Müzik Yarışması"nın, İstanbul elemelerinin ardından 2 gün süren ve festival havasında geçen Ankara elemeleri de tamamlandı.

Geleceğin Bolulu yıldız adaylarının muhteşem performansıyla göz kamaştırdığı elemelerde, Bolu'dan Bolu Fen Lisesi öğrencileri, Gökhan Türkmen Ft. Aslı Demirer'den "Korkak" şarkısıyla 27 Nisan'da İstanbul'da gerçekleşecek büyük finale kalmak için 33 ilden 204 liseyle yarıştı.

Ankara elemelerinde Bolu'nun yanı sıra; Ankara, Adana,Adıyaman, Ağrı, Amasya, Aksaray, Batman, Çorum, Diyarbakır, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Hatay, Iğdır, Karabük, Kayseri, Kırıkkale, Malatya, Mersin, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon, Tunceli, Yozgat ve Zonguldak'tan gelen liseliler de sahne aldı.

Gençleri profesyonel sahnede ağırlayan ve hayallerini gerçekleştiren yarışmanın eleme heyecanı İstanbul ve Ankara elemelerinin ardından 4- 5 – 6 Nisan tarihlerindeki İzmir elemeleriyle son bulacak.

Köroğlu Gazetesi

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 03.12.2019 - Güncelleme: 14.12.2023 13:50 - Görüntülenme: 800
Kaynak: https://www.koroglugazetesi.com/haber/bolufenlisesiankaradasahneyecikti.html
  Beğen | 1  kişi beğendi