Etiket Sonuçları: Bilgi Yarışması

Nis

Ara

23.12.2023 Cumartesi günü 19.00’da yapılan Safahat konulu çevrim içi bilgi yarışmasına katılım sağlayan 11/D sınıfı öğrencilerinden Bahadır AKKAN Bolu il birincisi oldu. Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi kutluyoruz.

Ara

Eyl

Nis

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün, kültürel yarışmalar adı altında düzenlediği bilgi yarışmasında, bireyse olarak katılım sağlayan 10-E sınıfı öğrencilerimizden Tuba OTURAK, Ceylin Duru ÖZERHAN ve Emir Bera HANÇER İl Üçüncüsü olmuşlardır. Törende Okul Müdürümüz Ali İhsan DUMAN öğrencilere hediyelerini takdim etti.

Eyl

30 Ağustos Zafer Bayramı Liseliler Çevrim İçi Bilgi Yarışması'na katılarak okulumuzu temsil eden Yunus Emre ERDOĞAN; Bolu İli'nde 1.,Türkiye Genelinde ise 42. olmuştur.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 100. Yılı Etkinlikleri kapsamında 10. Sınıflar arası bilgi yarışması düzenlendi. Düzenlenen yarışmada 10/A Sınıfı birinci oldu.

May

Okulumuzda 10. sınıflar arasında Kimya zümresi tarafından bilgi yarışması yapıldı. Gerçekleştirilen yarışmada öğrencilerimiz sınıflarını başarı ile temsil etti. 10/B sınıfını temsil eden  yarışmacılar daha çok soru cevaplayarak yarışmanın kazananı oldu.>>>