2006 Mezunları

ŞİMDİ NEREDEYİM?

MESAJINIZ

RIDVAN EVREN SEYHAN
 İzmir´de Veripark Yazılım Şirketinde çalışıyor.

(Mart-2012)

r.evren@gmail.com

FATMA GÜLEÇ
İstanbul´da AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş´de veritabanı yöneticisi olarak çalışıyor.

(Mart-2012)

fatmagulec01@gmail.com
fatma.gulec@avea.com.tr

Avea´da her türlü IT/Network/Arge/
Pazarlama... vs gibi pozisyonlarda staj ya da
iş düşünen arkadaşlar olursa benimle irtibata çekinmeden geçebilir.
BURAK GÜRLEK

Ecole Polytechnique de Montreal´de Elektrik Mühendisliği Departmanında Doktora Öğrencisi ve Araştırma Görevlisi olarak çalışıyor.

(Haziran- 2012)

burakgurlek@gmail.com
burak.gurlek@polymtl.ca

SELDA SEZER

Bolu Ozel Gelisim Ozel Egitim ve Rehabilitasyon Merkezinde Fizyoterapist olarak calisıyor.

(Ağustos- 2012)

Slda_szer@hotmail.com Ftr ye ihtiyac duydugunuz her turlu probleminizde ve bu bolumle ilgili bilgi almak isteyenlere yardimci olabilirim

Bu sayfa, Bolu Fen Lisesi´nden 2003´den beri mezun olan öğrencilerimizin, şimdi nerede olduklarını belirlemek için hazırlandı.

Bunun için mezunlarımızdan, ad-soyad, okulumuzdan kaç yılında mezun olduklarını, şimdi nerede ve ne iş yaptıklarını, bir resimini (175x200 piksel), e-mail adresini ve isterlerse dilek, olumlu-olumsuz eleştiri, önerilerini belirten bir e-mail atmalarını rica ediyoruz.

Gönderilen bilgiler, ilgili sayfada yayınlanacak ve böylece Bolu Fen ailesine mensup eski-yeni üyeler hem birbirlerini tanıyacak hem de iletişim kurmaları mümkün olacaktır.

dumanaliihsan@gmail.com
ismyilmaz81@gmail.com