2007 Mezunları

ŞİMDİ NEREDEYİM?

MESAJINIZ

İHSAN MERT ÖZÇELİK

Odtü Teknokent´teki Arçelik Ofisi´nde Arge Mühendisi olarak çalışıyor. Aynı zamanda, Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü´nde Yüksek Lisans yapıyor.

(Ağustos- 2012)

i.mertozcelik@gmail.com
 mert.ozcelik@arcelik.com

S. GÖZDE GÜNERKAYA

Anadolu Cam Sanayii A.Ş.
(Topkapı / İSTANBUL)
Üretim Planlama Mühendisi olarak çalışıyor.

(Ağustos- 2012)

sgozde.gunerkaya@gmail.com

HAZAL ÇELİK

Odtü teknokentteki Innova´da yazılım uzmanı olarak çalışıyor. Ayrıca Bilkentte Bilgisayar Mühendisliğinde yüksek lisans yapıyor.

(Ekim- 2012)

hcelik@innova.com.tr

Bu sayfa, Bolu Fen Lisesi´nden 2003´den beri mezun olan öğrencilerimizin, şimdi nerede olduklarını belirlemek için hazırlandı.

Bunun için mezunlarımızdan, ad-soyad, okulumuzdan kaç yılında mezun olduklarını, şimdi nerede ve ne iş yaptıklarını, bir resimini (175x200 piksel), e-mail adresini ve isterlerse dilek, olumlu-olumsuz eleştiri, önerilerini belirten bir e-mail atmalarını rica ediyoruz.

Gönderilen bilgiler, ilgili sayfada yayınlanacak ve böylece Bolu Fen ailesine mensup eski-yeni üyeler hem birbirlerini tanıyacak hem de iletişim kurmaları mümkün olacaktır.

dumanaliihsan@gmail.com
ismyilmaz81@gmail.com