T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BOLU / MERKEZ - Bolu Fen Lisesi

Kültürel Başarılar

  • 2011-2012 Eğitim ve Öğretim yılında Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen "Liselerarası Münazara Yarışması"nda okulumuz münazara ekibi il birincisi oldu.
    Takım öğrencilerimiz: Setanay Gupse ÖZCAN, İhsan Kerim DİNÇ, Halil İbrahim AKTAŞ, Nurefşan ÖZER ve Merve BAŞKAN.

 

  • "Direnişin Sembolü İstiklal Destanın Adı Çanakkale" adlı mektup yazma yarışmasında okulumuz 9/B sınıfı öğrencilerinden İkra Selin HAS İL BİRİNCİSİ, Gökce CEYLAN İL ÜÇÜNCÜSÜ olmuştur.
  • "İstiklal Marşı ve Mehmet Akif ERSOY" konulu şiir yazma yarışmasında okulumuz 10/C sınıfı öğrencilerinden Feyza Nur CANTÜRK İL BİRİNCİSİ olmuştur.
  • "Şehitlere Sesleniş Çanakkale" konulukompoziyon yarışmasında okulumuz 9/A sınıfı öğrencilerinden İrem Nur BİLGİ İL BİRİNCİSİ, Sena YAMAN İL İKİNCİSİ olmuştur.
 

 

  •  2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılında 11. Sınıf öğrencimiz Sema İrem TOPAL,  Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen "Gençlerden Ecdada Mektup"yarışmasında ilimizde kendi yaş kategorisinde  il birincisi oldu.
vjhkl 
  • 2013-2014 Eğitim ve Öğretim yılında Sarıcalar Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Müdürlüğünün İlimizde düzenlediği "Zihinsel Engelli Çoçuklar" konulu kısa öykü ve kompozisyon yarışmasında  Çiğdem KOCADAĞ il birincisi,  Semih BAŞARAN İl ikincisi oldu..
 
bfl bfl 
  • 2013-2014 Eğitim ve Öğretim yılında 27-29 Ekim 2013 tarihleri arasında düzenlenen "Uluslararası Köroğlu Festivali" Liseler Arası Resim Yarışmasında, "Köroğlu" konulu eseriyle Mehmet Emre ERALP il ikincisi oldu. 

 

 bfl
  • 2012-2013 Eğitim ve Öğretim yılında Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği tarfından "2023´e Mektup" konulu Türkiye geneli liselerarası kompozisyon yarışmasında  Emre GEYİK il birincisi oldu.

 

Başarı

 

  • 2012-2013 Eğitim ve Öğretim yılında "İzzet Baysal Günleri" kapsamında düzenlenen İzzet Baysal konulu şiir ve kompozisyon yarışmasında İlknur Elif AYDIN üçüncü  oldu. 

 

başarı
  • 2012-2013 Eğitim ve Öğretim yılında AİBÜ Sosyal Bilgiler Topluluğu´nun ilimizdeki Ortaöğretim Kurumları arasında düzenlediği "19 Mayıs:Bağımsızlığa İlk Adım" konulu kompozisyon yarışmasında Beyzanur SEYHAN üçüncü,
    Buket Yağmur BİRGÖREN ise mansiyon ödülü aldı.

 

Başarı Basarı
 Beyzanur
SEYHAN
 Buket Yağmur
BİRGÖREN

 

  • 2012-2013 Eğitim ve Öğretim yılında Sarıcalar Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Müdürlüğünün İlimizde düzenlediği "Zihinsel Engelli Çoçuklar" konulu kısa öykü ve kompozisyon yarışmasında  Beyzanur SEYHAN "Dünyanın En Güzel Kadını" adlı eseri ile birincilikHilalsu AYDIN ise " Kucak Dolusu Kelimeler" adlı eseri ile mansiyon ödülü aldı.

 

Başarı Başarı
Beyzanur
SEYHAN
Hilalsu
AYDIN

 

  • 2012-2013 Eğitim ve Öğretim yılında Bolu Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Müftülüğünün işbirliği ile düzenlenen "2013  Kutlu Doğum Haftası "etkinlikleri çerçevesinde  liseler arası şiir yarışmasında  Gülşah GÜNİNDİ
    İl ikincisi oldu.
Gülşah

 

 

 

 

  • 2011-2012 Eğitim ve Öğretim yılında Türk Ocakları Bolu Şubesi´nin düzenlediği "Ortaöğretim kurumları arası Geleneksel Şiir Yarışması" nda Hüseyin ÖZDEMİR birinci oldu. 7.si düzenlenen yarışmanın konusu "Vatan Sevgisi - Bayrak Sevgisi - Türklük Bilinci - Kahraman Şehitlerimiz" olarak belirlenmişti. 

 

Kültürel Başarı

 

 

 

  • 2011-2012 Eğitim ve Öğretim yılında Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen "Liselerarası Münazara Yarışması"nda okulumuz münazara ekibi il birincisi oldu.
    Takım öğrencilerimiz: Setanay Gupse ÖZCAN, İhsan Kerim DİNÇ, Halil İbrahim AKTAŞ, Nurefşan ÖZER ve Merve BAŞKAN.
Kültürel Başarı

 

 
  • 2011-2012 Eğitim ve Öğretim yılında Semaye Piyasası Kurulunun, sermaye piyasalarına yönelik farkındalık düzeyinin geliştirilmesi, tüm sermaye piyasası kurumlarının tanıtılması, çocuk ve gençlerden başlıyarak tasarruf ve yatırım bilincinin oluşturulması amacıyla ilköğretim ve ortaöğretim öğrencilerine yönelik düzenlediği kompozisyon yarışmasında 11-C sınıfı öğrencimiz
    Halil İbrahim AKTAŞ "Ekonomi Dersi ve İçeriği" adlı yazısıyla Türkiye genelinde 214 katılımcının arasından beşinci oldu.
Kültürel Başarı

 

 

 

  • 2010-2011 Eğitim ve Öğretim yılında Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen "Liselerarası Münazara Yarışması"nda okulumuz münazara ekibi il üçüncüsü oldu.
    Takım öğrencilerimiz: Setanay Gupse ÖZCAN, Şima KILIÇı ve Rana KAYIŞ, Muhammed YELER ve Halil İbrahim AKTAŞ.
Kültürel Başarı

 

  • 2010-2011 Eğitim ve Öğretim yılında İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen 100 Temel Eser Okuma Yarışmasında Okulumuz 32,13 takım puanı ile İl Birincisi oldu. Bireysel başarıda ise 10-C sınıfından Halil İbrahim AKTAŞ 72,5 puanla İl Birincisi, 10-A sınıfından Fatma Nur DEMİRER 57 puanla İl İkincisi oldu.

 

Kültürel Başarı Kültürel Başarı

 

 
  • 2010-2011 Eğitim ve Öğretim yılında T.C. Başbakanlık Denizcilik Müsteşarlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı
    Kültürel Başarı

    işbirliği ile Türkiye genelinde ilköğretim okulları ve liselere yönelik olarak 2010 yılında düzenlenen
    "Denizin Sesi" isimli kompozisyon, şiir, resim ve fotoğraf yarışmasında lise kategorisinde şiir dalında
    10/B sınıfından Elif Betül ÖNEREN İl birincisi oldu.
 

 

 
  • 2009-2010 Eğitim ve Öğretim yılında Millî Eğitim Müdürlüğümüzün, ilimiz geneli ortaöğretim öğrencileri
    Kültürel Başarı

    arasında düzenlediği "İstiklâl Marşı'nı Ezbere Güzel Okuma Yarışması"´nda 9-B sınıfından Sima KILIÇ
    Jüri özel ödülünü
    aldı.

 

 
  • 2009-2010 Eğitim ve Öğretim yılında 12 Kasım Depremini Anma Yıldönümü Etkinlikleri çerçevesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nün ve Kızılay Bolu Şubesinin birlikte düzenledikleri "Deprem ve  Kızılay" konulu şiir yarışmasında okulumuz 9-B sınıfı öğrencisi Elif Betül ÖNEREN ikincilik; 9-A sınıfı öğrencisi Mehmet ŞAHİN üçüncülük ödülünü kazandı.
Kültürel Başarı

 

  • 2007-2008 Eğitim ve Öğretim yılında 12 Kasım 1999 Deprem felaketinin yıldönümü nedeniyle ilimiz
    Kültürel Başarı

    genelinde düzenlenen orta öğretim öğrencileri arası kompozisyon yarışmasında Ayşe GENÇ'in
    "Deprem" adlı eseri ile Mansiyon ödülü aldı.

 

 

 

  •  2007-2008 Eğitim ve öğretim yılında 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilimiz genelinde düzenlenen
    Kültürel Başarı

    orta öğretim öğrencileri arası kompozisyon yarışmasında Mehmet Ali SERTYÖRÜ'nün
    " Başöğretmen Atatürk" adlı eseri
    İkincilik ödülü aldı.

 

 

  • 31 Mayıs-5 Haziran 2005 Tarihleri arasınada Bartın´da düzenlenen 5.Liselerarası Batı Karadeniz Tiyatro şenliğinde, "Yıldırım Kemal" adlı oyunda segilediği perfonmans ile Meral Merve TAŞTEPE En iyi Kadın Oyuncu Dalında 3.´lük ödülü aldı.  

 

  • 20 Aralık 2006 ´da Mehmet Akif ERSOY´un ölümünün 70.yılı ve İstiklal Marşımızın 85.yılı anma faaliyetleri çerçevesin de düzenlenen Lise öğrencileri arasında "Mehmet Akif Ersoy ´un şiirlerini güzel okuma" yarışmasında Yunus Murat AKÇABELEN "Bülbül" adlı şiiri ezbere okuyarak
    il üçünsü oldu.
Kültürel Başarı

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 17.12.2012 - Güncelleme: 14.12.2023 13:49 - Görüntülenme: 6235
  Beğen | 0  kişi beğendi