Başarılarımız

Ara

Türkiye Şampiyonu oldu.

Ara

• 2011-2012 Eğitim ve Öğretim yılında Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen "Liselerarası Münazara Yarışması"nda okulumuz münazara ekibi il birincisi oldu.
    Takım öğrencilerimiz: Setanay Gupse ÖZCAN, İhsan Kerim DİNÇ, Halil İbrahim AKTAŞ, Nurefşan ÖZER ve Merve BAŞKAN.

Kas

2006-2007 Eğitim ve Öğretim yılında16. MEF-EBAV LİSELER ARASI ARAŞTIRMA PROJE YARIŞMASINDA "Magnetik alanın termal boyut değişimine etkilerini ışıkta girişimle algılanması" adlı Fizik projemiz Türkiye 1. si oldu.
(Gonca Gül YILDIRIM-Merve ÖZTÜRK)