BOLU / MERKEZ - Bolu Fen Lisesi

Ock

Yoğun kar yağışı ve sabah saatlerinde yaşanacak muhtemel buzlanmaya bağlı olarak ulaşımda oluşabilecek aksamalar sebebiyle Bolu İl genelinde ilk ve orta dereceli okullarımızda (Üniversite dışındaki tüm okullarda) 16.01.2019 Çarşamba günü eğitime 1 gün süre ile ara verilmiştir.

Ock

Meteorolojik verilere göre gün boyu süren yoğun kar yağışı ve geç saatlerde oluşması muhtemel buzlanma nedeniyle ulaşımda yaşanabilecek aksaklıklar gözönünde bulundurularak 07 Ocak 2019 Pazartesi günü Bolu genelinde ilk-orta ve liselerde eğitime bir gün süre ile ara verilmiştir. (Bolu Valiliği)

Ock

Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü desteği ile Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi  Doc.Dr. Şaban KARASAKAL hocamız gençliğe yönelik söyleşi gerçekleştirdi.

Ock

Okulumuz 9-C Sınıfı öğrencisi Hakan Bilal AYAR "Liseli Gençler Efendimizin İzinde" adlı Siyer-i Nebi yarışmasında Bolu İl İkincisi oldu.

Ock

Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından kültürümüz ve medeniyetimize yönelik söyleşi gerçekleştirdi.

Ara

2003 Mezunumuz ve Tübitak - Uzay Teknolojileri biriminde çalışan Havacılık ve Uzay Mühendisimiz Burak YAĞLIOĞLU okulumuzda son sınıf öğrencilerimizle meslekleri tanıma konusunda üçüncüsünü gerçekleştirdiğimiz Mühendislik Eğitimi ve çalışma alanları hakkında söyleşi gerçekleştirdi. Okul zamanı ve üniversite yıllarındaki tecrübelerini bizimle paylaştı.

Ara

Meteorolojik verilere göre bu gece yarısından itibaren hava sıcaklığının eksi derecelere düşerek buzlanmaya sebep olacağı, buna bağlı olarak ulaşımda aksamalar yaşanabileceğinden Bolu genelinde ilköğretim(ilkokul-ortaokul) ve ortaöğretim(lise) okullarında 26 Aralık 2018 çarşamba günü 1 gün süre ile tatil edilmiştir.

Ara

Okul Sporları Tenis Genç Kızlar A müsabakalarında Okulumuz İl Birincisi oldu.

Ara

Okul Sporları Valeybol Genç Erkekler A müsabakalarında Okulumuz İl İkincisi olmuştur.

Ara

Okul Sporları Kros Genç Erkekler A  müsabakalarında Okulumuz İl Üçüncüsü olmuştur.

Ara

Bilgisayar Bilimi dersi konuları içinde yer alan robotik programlama konusunu işlemek üzere 10 adet Arduino set alındı.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen 81 İlde 81 Öğretmen Projesi Kapsamında Okulumuz ve İlimizi temsilen öğretmenlerimiz görevlendirildiler. 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı için Ankara´da yapılan törene ilimizi temsilen Beden Eğitimi Öğretmenimiz Muhterem BOŞNAK, Konya´da gerçekleştirilen Şeb-i Arus Törenine İlimizi temsilen Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Adnan ŞERİFOĞLU katıldı.

Ara

Öğrencilerimize üniversiteleri tanıtım için İstanbul Teknik Üniversitesi´ne ve Koç Üniversitesi´ne gezi düzenledik.

Ara

Okul Sporları Genç Erkekler katagorisinde Erkek Valeybol Takımımız İl İkincisi oldu.

Ara

Bilge Kunduz Uluslararası Enformatik ve Bilgi İşlemsel Düşünme Etkinliğine katılan öğrencilerimiz katılım belgelerini aldı.