Ara

Okulumuz öğrencileri Roman Kahramanları Gününü kutladı.  Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenelrimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ara

İl Tenis Müsabalarında Okulumuz Tenis Erkek Takımı İl Birincisi olmuştur.

Ara

15-16-17 Aralık 2023 tarihlerinde Eskişehir Gelişim kolejinde düzenlenen Model Birleşmiş Milletler Konferansına Okulumuz İngilizce Öğretmeni İsmail Mustafa SAK ve 9. Sınıf öğrencileri ile katılım sağlanmış ve öğrencilerimiz Uganda, Afganistan, Fas, Mısır, Cezayir, Irak, Vietnam, Ekuvador, İzlanda, Sırbistan gibi ülkeleri temsil ederek, Nükleer Enerji Güvenliği, Doğal Afetler sonrası iyileştirme çalışmaları ve Tek Cinsiyetli eğitim gibi konular üzerine tartışmışlardır. Tartışmalar sonucunda öğrencilerin verdiği yasa tasarısı önerisi oylanmış ve kabul edilen tasarılar Birleşmiş Milletler Komisyonuna gönderilmiştir.

Ara

Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Okuyan Okullar Projesi" kapsamında düzenlediğimiz panelde "Toprak Ana" romanı incellendi. Panelin sunuculuğunu Selin ALBAYRAK yaparken; panalistlerden Emir KAHRAMAN "Romanın konusu,özeti,roman kişileri ve aralarındaki ilişkiler" konusuna, Bekir Alperen ÖZAY “Roman kahramanlarının şahsında savaşın yıkıcı etkileri, savaş acıları ve sonuçları" konusuna, Ayşe Ecrin ÇİFTÇİ ise “Romandaki ulusal ve evrensel değerler.” konusuna değindi. Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenlerimiz Adnan ŞERİFOĞLU ve Ayşe Ay GÜÇLÜ rehberliğinde gerçekleşen panel ilgi ile dinlendi.

Ara

Bolu İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün; 2-3 Aralık Tarihlerinde Argüman Fabrikası'ndan eğitmenler ile düzenlediği münazara eğitimine okulumuzdan çok sayıda öğrencimiz Türk Dili Edebiyatı Öğretmenimiz Fatma Aksoy rehberliğinde katıldı. Etkinlik sayesinde öğrencilerimiz İngiliz Parlamenter Sistem Münazara hakkında detaylı bilgilere sahip oldular.

Ara

Okullar arası spor müsabakalarında kız öğrenciler basketbol turnuvasında Okul Takımımız İl Birincisi olmuştur.

Kas

Okullar arası spor müsabakalarında erkek öğrenciler voleybol turnuvasında Okul Takımımız İl Birincisi olmuştur.

Kas

10 Kasım'da Atamızı saygı ve minnetle andık.

Kas

Cumhuriyetimizin Kurucusu ve Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK´ü, ebediyete intikalinin 85. Yılında saygıyla anıyoruz.

Kas

Atıcılık Türkiye Şampiyonasında Havalı Tabanca Genç Kızlar Türkiye Üçüncülüğünü okulumuz öğrencisi Gülsu Özdemir almıştır. Öğrencimizi ve emeği geçenleri kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılında  Kodluyoruz Teması ile Avrupa Kod Haftası Etkinliği düzenledi. Düzenlenen etkinliğe 7 öğrencimiz katıldı. Katılım sağlayan öğrencilerimize sertifikaları Okul Müdürümüz Ali İhsan DUMAN tarafından verildi. Katılım sağlayan öğrencilerimizi kutluyoruz.

Ekm

Okulumuzda Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende, öğrencilerimiz günün anlam ve önemini belirten şiirler ve yazılar okudular. Ayrıca öğrencilerimiz tarafından zeybek oyunu sergilendi. Emeği geçen Öğrencilerimize ve Öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ekm

Cumhuriyet Bayramı 100. Yılında coşkuyla kutlandı. İlde düzenlenen etkinliğe Okulumuz öğrencileri ve öğretmenlerininde katıldı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.