Ekm

Üniversitemiz ile Yapılan protokol dahilinde Bilim Danışma Grubu  faaliyetleri çerçevesinde,Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Sayın Prof Dr.Ömer METİN tarafından Konferans Salonumuzda “Yüzüncü yılda Cumhuriyetimiz” konulu konferans  verildi .

Ekm

Nükleer Radyasyon Dedektörleri Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Yalçın Kalkan tarafından “NÜRDAM “ hakkında bilgilendirme yapıldı. Ardından Gençlik Buluşmaları” programı kapsamında Merkez Müdür Yardımcımız ve üniversitemiz Mehmet Tanrıkulu Sağlık Hizmetleri Yüksekokulu öğretim üyelerinden Sayın Doç. Dr. Şenol KAYA, Okulumuz konferans salonunda, "Yarı-iletken Sensör Teknolojileri" konulu söyleşi gerçekleştirmiştir. Öğrencilere yarıiletkenler ve sensör teknolojileri konusunda bilgi ve tecrübelerini aktaran Doç. Dr. Şenol KAYA, aynı zamanda sensörlerin uygulama alanları hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdi.

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümünde bize Cumhuriyetimizi armağan eden başta Mustafa Kemal ATATÜRK'ü, tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Ekm

Filistin'e yönelik saldırılarda başta çocuklar olmak üzere hayatını kaybedenler için Cuma günü İstiklâl Marşı Töreni'nde 1 dakikalık saygı duruşu düzenlenmiştir.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Etkinlikleri çerçevesinde İlimizde düzenlenen liseler arası mektup yarışmasında 10/D Sınıfı öğrencisi Doğa ATASOY’un “Sevgili Gelecek” adlı mektubu İL BİRİNCİSİ seçilmiştir. İstiklâl Marşı Töreninde Okul Müdürümüz Ali İhsan DUMAN dereceye giren öğrencimize kitap hediye etmiştir.

Ekm

İlimizde düzenlenen "Cumhuriyet ve Türkçemiz" konulu deneme yarışmasında 11/C Sınıfı öğrencimiz Ayşe Sude VURAL'ın eseri  İL BİRİNCİSİ seçilmiştir. İstiklâl Marşı Töreninde Okul Müdürümüz Ali İhsan DUMAN dereceye giren öğrencimize kitap hediye etmiştir.

Ekm

Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yürüttüğü ve Okulumuzda da uygulanan Hedef 14 Projesi hakkında Velilerimize bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya 12. Sınıf öğrencilerimizin velileri, Rehber Öğretmenlerimiz ve Okul Yönetimimiz katıldılar. Katılım sağlayan velilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ekm

Lise tanıtım gezileri kapsamında okulumuza Seben Ortaokulu, Seben Mehmet Akif Ersoy İHO, Mudurnu Abdurrahim Tırsi İHO, Bolu 15 Temmuz Şehitler İHO, Gerede Ortaokulu ve Alıçören Ortaokulu 8. Sınıf öğretmenleri ve öğrencileri gelerek ziyaret ettiler.

Ekm

13 Ekim Uluslararası Afet Risklerinin Azaltılması Günü münasebetiyle Valiliğimiz koordinesinde İl Müdürlüğümüz ve Bolu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü organizasyonunda AFAD, UMKE, JAK, STK ve Kızılay işbirliği ile Kent Meydanında ''Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 Adımda Afetlerden Korunma Programı'' düzenlendi.

Programa, Vali Yardımcımız Dr. Abdullah Abid Öztoprak, protokol, öğrenciler ve davetliler katıldı.  Etkinlikte Okulumuz Almanca Öğretmeni Uğur ÖZOCAKÇIOĞLU'da görev aldı.

Protokol konuşmalarının ardından stantların gezilmesi ile devam eden programda çeşitli etkinlikler ve kurtarma operasyonları gerçekleştirildi.

Ekm

Öğrencimiz Efsa takım arkadaşları ile birlikte Teknofest Deneyap Makeathon Finallerine katıldı.

Ekm

Okulumuza yeni başlayan 9. Sınıf öğrencilerimiz, velileri ve öğretmenler ile birlikte tanışma ve kaynaşma amaçlı kahvaltı düzenlendi. Düzenlenen kahvaltıya katılım yoğundu. Velilerimiz, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz samimi bir ortamda birbirlerini tanıma fırsatı buldular. Kahvaltı etkinliğini düzenleyenlere ve katılım sağlayanlara teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ekm

Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimizin dünyaya teşrifinin 1452.yılı okulumuzda da çeşitli etkinliklerle idrak edilmiştir.

Bolu İl Müftülüğünden alınan afişler okulun muhtelif bölgelerine asılmıştır. Ayrıca Peygamber Efendimizin hayatını ve ahlakını konu edinen pano çalışması gerçekleştirilmiştir. Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize gül suyu ve lokum ikram edilmiştir.

Din kültürü ve ahlak bilgisi zümre öğretmenleri İsmail UĞURLU ve Büşra KILIÇ ile Müzik Öğretmenimiz Gülcan DEMİREL'in rehberliğinde okulumuz öğrencileri tarafından hazırlanan programa 9. Sınıf öğrencilerimiz davet edilmiştir. Etkinlikte Kuran-ı Kerim okundu, günün anlam ve önemine ilşkin kunuşmalar gerçekleştirildi, şiirler okundu ve Kahoot yarışması düzenlendi. Düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilere Okul Müdürümüz Ali İhsan DUMAN tarafından ödülleri verildi.

Söz konusu çalışmalarda emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor, Bolu Fen Lisesi ailesinin Mevlid-i Nebi haftasını tebrik ediyoruz.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı ilk törenini gerçekleştirdik. Törende; Orta Doğu Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği'ni kazanan Yasin AYDIN, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Havacılık ve Uzay Mühendisliği'ni kazanan Sefa KABADAYI ve Koç Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği'ni kazanan Ahmet Cem TEKÇE konuşmalarını yaptılar, okulumuz öğrencileri ile deneyimlerini paylaştılar. Ayrıca okul idarecilerimiz okul kuralları ve işleyişi ile ilgili bilgilendirme yaptılar. Okul Müdürümüz Ali İhsan DUMAN günün anlam ve  önemi ile ilgili konuşmasını gerçekleştirdi, mezun olan öğrencilerimizi kutlayarak yeni gelen öğrencilerimize hoşgeldiniz dedi. Günün anlam ve önemine ve ilköğretim haftasına ilişkin öğrencilerimiz konuşmalarını gerçekleştirdiler.

Yeni Eğitim-Öğretim yılının başarılarla dolu bir yıl olması dileklerimizle tüm 9. Sınıf öğrencilerimize hoşgeldiniz diyoruz.

Eyl

Öğrencilerimizi, ailelerini ve emeği geçen öğretmenlerimizi kutluyoruz.

BOLU FEN LİSESİ OKUL AİLE BİRLİĞİ