Ekm

Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yürüttüğü ve Okulumuzda da uygulanan Hedef 14 Projesi hakkında Velilerimize bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya 12. Sınıf öğrencilerimizin velileri, Rehber Öğretmenlerimiz ve Okul Yönetimimiz katıldılar. Katılım sağlayan velilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ekm

Lise tanıtım gezileri kapsamında okulumuza Seben Ortaokulu, Seben Mehmet Akif Ersoy İHO, Mudurnu Abdurrahim Tırsi İHO, Bolu 15 Temmuz Şehitler İHO, Gerede Ortaokulu ve Alıçören Ortaokulu 8. Sınıf öğretmenleri ve öğrencileri gelerek ziyaret ettiler.

Ekm

13 Ekim Uluslararası Afet Risklerinin Azaltılması Günü münasebetiyle Valiliğimiz koordinesinde İl Müdürlüğümüz ve Bolu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü organizasyonunda AFAD, UMKE, JAK, STK ve Kızılay işbirliği ile Kent Meydanında ''Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 Adımda Afetlerden Korunma Programı'' düzenlendi.

Programa, Vali Yardımcımız Dr. Abdullah Abid Öztoprak, protokol, öğrenciler ve davetliler katıldı.  Etkinlikte Okulumuz Almanca Öğretmeni Uğur ÖZOCAKÇIOĞLU'da görev aldı.

Protokol konuşmalarının ardından stantların gezilmesi ile devam eden programda çeşitli etkinlikler ve kurtarma operasyonları gerçekleştirildi.

Ekm

Öğrencimiz Efsa takım arkadaşları ile birlikte Teknofest Deneyap Makeathon Finallerine katıldı.

Ekm

Okulumuza yeni başlayan 9. Sınıf öğrencilerimiz, velileri ve öğretmenler ile birlikte tanışma ve kaynaşma amaçlı kahvaltı düzenlendi. Düzenlenen kahvaltıya katılım yoğundu. Velilerimiz, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz samimi bir ortamda birbirlerini tanıma fırsatı buldular. Kahvaltı etkinliğini düzenleyenlere ve katılım sağlayanlara teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ekm

Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimizin dünyaya teşrifinin 1452.yılı okulumuzda da çeşitli etkinliklerle idrak edilmiştir.

Bolu İl Müftülüğünden alınan afişler okulun muhtelif bölgelerine asılmıştır. Ayrıca Peygamber Efendimizin hayatını ve ahlakını konu edinen pano çalışması gerçekleştirilmiştir. Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize gül suyu ve lokum ikram edilmiştir.

Din kültürü ve ahlak bilgisi zümre öğretmenleri İsmail UĞURLU ve Büşra KILIÇ ile Müzik Öğretmenimiz Gülcan DEMİREL'in rehberliğinde okulumuz öğrencileri tarafından hazırlanan programa 9. Sınıf öğrencilerimiz davet edilmiştir. Etkinlikte Kuran-ı Kerim okundu, günün anlam ve önemine ilşkin kunuşmalar gerçekleştirildi, şiirler okundu ve Kahoot yarışması düzenlendi. Düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilere Okul Müdürümüz Ali İhsan DUMAN tarafından ödülleri verildi.

Söz konusu çalışmalarda emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor, Bolu Fen Lisesi ailesinin Mevlid-i Nebi haftasını tebrik ediyoruz.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı ilk törenini gerçekleştirdik. Törende; Orta Doğu Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği'ni kazanan Yasin AYDIN, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Havacılık ve Uzay Mühendisliği'ni kazanan Sefa KABADAYI ve Koç Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği'ni kazanan Ahmet Cem TEKÇE konuşmalarını yaptılar, okulumuz öğrencileri ile deneyimlerini paylaştılar. Ayrıca okul idarecilerimiz okul kuralları ve işleyişi ile ilgili bilgilendirme yaptılar. Okul Müdürümüz Ali İhsan DUMAN günün anlam ve  önemi ile ilgili konuşmasını gerçekleştirdi, mezun olan öğrencilerimizi kutlayarak yeni gelen öğrencilerimize hoşgeldiniz dedi. Günün anlam ve önemine ve ilköğretim haftasına ilişkin öğrencilerimiz konuşmalarını gerçekleştirdiler.

Yeni Eğitim-Öğretim yılının başarılarla dolu bir yıl olması dileklerimizle tüm 9. Sınıf öğrencilerimize hoşgeldiniz diyoruz.

Eyl

Öğrencilerimizi, ailelerini ve emeği geçen öğretmenlerimizi kutluyoruz.

BOLU FEN LİSESİ OKUL AİLE BİRLİĞİ

Ağu

Vatanımızın birliği ve Milletimizin bağımsızlığı uğruna verilen mücadelenin kazanıldığı bu anlamlı zaferin yıldönümünde, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını, kanlarıyla, canlarıyla bu toprakları vatan yapan Aziz Şehitlerimizi, ebediyete intikal eden Gazilerimizi rahmet, saygı ve minnetle anıyoruz.

ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.

Ağu

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İzzet Baysal Vakfı işbirliğinde düzenlenen 2022-2023 eğitim öğretim yılı ''İzzet Baysal Vakfı Ortaöğretim Başarı Ödülleri Töreni'' İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirildi.Törende 2023-YKS Sayısal puan İl ve Okul Birincimiz Yasin AYDIN’a ödülünü Sayın Valimiz Erkan KILIÇ  verdi.

Tem

2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılında okulumuza kayıt hakkı kazanan öğrencilerimiz aşağıdaki linklerden gerekli bilgilere ve evraklara ulaşabilirler

Tem

Aziz Milletimizin gösterdiği cesaretin ve verdiği mücadelenin ardından kazandığı demokrasi zaferinin yedinci yıl dönümünde; Vatanımızda milletçe huzur içinde yaşamamızı sağlayan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.