BOLU / MERKEZ - Bolu Fen Lisesi

Kas

Müdürlüğümüzün 2019-2023 Stratejik Planı’nda kullanılmak üzere, il genelindeki müdürlüğümüze bağlı okul ve kurumlarda, 26.11.2018 – 30.11.2018 tarihleri arasında “anket.meb.gov.tr” web adresinden “ Öğrenci, Veli ve Çalışan Memnuniyet Anketleri “ uygulanacaktır.

Kas

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, madde kullanımı ve bağımlılıklarla ilgili doğru zannedilen yanlışlara dikkat çekmek; gençleri, ebeveynleri, eğitimcileri ve kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla Narkotik Eğitim Tırı Projesi’ni hayata geçirdi.

“Hedef Olma Hedefsiz Kalma” projesiyle madde kullanımı ve bağımlılığın zararlarını anlatan İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün, proje kapsamında il il gezdirdiği Narkotik Eğitim Tırı içerisinde uyuşturucu maddenin insan vücudundaki etkileri ayrıntılı bir şekilde anlatılıyor.

19-22 Kasım tarihleri arasında Bolu’da olacak olan Narkotik Eğitim Tırı 19-20 Kasım tarihlerinde Bolu Valiliği önünde, 21-22 Kasım tarihlerinde ise Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde faaliyet gösterecek.

Şbt

ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİMİ DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSU ÖĞRENCİ LİSTELERİ VE KURS PROGRAMINA AŞAĞIDAKİ BAĞLANTILARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ

Not: Listelerde ismi olmayan öğrenciler öğretmenlerin kabul etmesi durumunda kendi sınıflarında derse girebilirler

Kas

Bilge Kunduz Uluslararası Enformatik ve Bilgi İşlemsel Düşünme Etkinliği 5-9 Kasım 2018 haftasında gerçekleştirilecektir.

2018 yılında 5-9 Kasım haftasında 9, 10. sınıf öğrencilerini etkinliğe katılmaya davet ediyoruz.

BOLU FEN LİSESİ’NE BAŞLARKEN

Okulumuza kayıt hakkı kazanan bütün öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ederiz. 2018 Yılı Ortaöğretim Kurumlarına Yerleştirme Sonuçlarına göre okulumuzu kazanan öğrencilerimizin kayıt, bursluluk ve yatılılık ile ilgili iş ve işlemleri 06 Ağustos - 14 Eylül 2018 tarihleri arasında yapılacaktır.

Şbt