Ali İhsan DUMAN - Okul Müdürü

1971 Bolu Merkez Fasıl Köyünde doğdum. İlkokulu Fasıl Köyü İlkokulu´nda, ortaokulu ve liseyi Bolu İmama Hatip Lisesi´nde tamamladım. Lisans eğitimimi 1992-1996 arasında Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Coğrafya Öğretmenliği Bölümünde bitirdikten sonra, Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Coğrafya Eğitimi Anabilim Dalında "Bolu Ovasında Ekonomik Faliyetler" adlı tezimi sunarak yüksek lisansımı tamamladım. Öğretmenliğe 1996 Yılında İstanbul İli Üsküdar İlçesi Haydarpaşa Endüstri Meslek Lisesi´nde başladım. 1998 Yılında Bolu Merkez Doğancıköyü İlköğretim Okulu´na Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak atandım. 2000 Yılında kurulan Bolu Fen Lisesi Coğrafya Öğretmeni olarak görevlendirildim. 2001-2005 Yılları arsında Bolu Fen Lisesine Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildim. 2005-2013 Yılları arasında ise  Bolu Fen Lisesi´ne asaleten Müdür Yardımcısı olarak atandım. 2013-2014 Yılları arasında ise Bolu Gölyüzü İzzet Baysal Anadolu Sağlık Meslek Lisesi´ne (Gölyüzü MTAL) Müdür Yardımcısı olarak atandıktan sonra görevde yükselme ile 2014 Yılında Bolu Fen Lisesi Müdürü olarak görevime devam etmekteyim. Evli ve ikli çocuk babasıyım.