T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BOLU / MERKEZ - Bolu Fen Lisesi

Basın-61

24 Kasım Öğretmenler Günü ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de büyük bir coşkuyla kutlandı.

 

24 Kasım Öğretmenler Günü ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de büyük bir coşkuyla kutlandı. Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile başlayan kutlamalar, Bilim ve Sanat Merkezi'nde öğrencilerin ve öğretmenlerin düzenlediği salon programı ile devam etti.

Bolu BİLSEM'de düzenlenen programa; Bolu Vali Vekili İlhan Turgut, Bolu İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, Bolu İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Haluk Saygılı, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı, İl Genel Meclis Üyesi Yaşar Yüceer, daire müdürleri, STK temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu'nda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan tören protokol konuşmalarıyla devam etti.

Öğretmenlere her alanda ihtiyaç duyulduğunu belirten İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı, "Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal'i, öğrencilerini yetiştirmek uğruna şehadete yürüyen öğretmenlerimizi ve bizlere emek veren tüm hocalarımızı saygıyla minnetle yad ediyorum. Öğretmen arkadaşlarımızın ve tüm eğitim camiamızın 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum" dedi.

Pandeminin eğitime etkisine dikkat çekerek, öğretmenlere büyük görev düştüğünü ve Belediye olarak her desteğe hazır olduklarını dile getiren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, "Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutluyorum. Öğretmenlerimizin başarılı olması için Bolu Belediyesi olarak, her zaman Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ve tüm öğretmenlerimizin yanındayız" dedi. Haberin devamı...

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 23.05.2022 - Güncelleme: 23.05.2022 09:15 - Görüntülenme: 135
Kaynak: https://www.haberler.com/haberler/boluda24kasimogretmenlergunukutlandi14552633haberi/
  Beğen | 0  kişi beğendi

Etiketler :
Basın-61,