Basın - 67

Bolu Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Emine Mehmet Baysal Anadolu Lisesi organizasyonuyla düzenlenen Liseler Arası Bilgi ve Kültür Yarışması tamamlandı.

Bilgi yarışmasının birincileri belli oldu mask

21 okulun katılım sağladığı yarışmanın finalinde 5 okul mücadele etti. Yarışmada, Bolu Fen Lisesi ve Mustafa Çizmecioğlu Anadolu Lisesi birinci oldu. Bolu Sosyal Bilimler Lisesi ve Turgut Özal Anadolu Lisesi ikinci sırayı alırken, İzzet Baysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ise üçüncü sıraya yerleşti. İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Cemil Sarıcı dereceye giren okullara ödüllerini takdim etti. Müdür Sarıcı, “yarışmada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tüm öğrencilerimiz için başarılarının devamını diliyorum” dedi.

28 Nis 2023

Yayın: 22.09.2023 - Güncelleme: 22.09.2023 09:06 - Görüntülenme: 67
Kaynak: https://www.bolugundem.com/haber/14859258/bilgiyarismasininbirincileribellioldu