12 Mart İstiklal Marşı'mızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programını Düzenledik.

BOLU FEN LİSESİNDEN MUHTEŞEM 12 MART PROGRAMI. O ANLAMLI GÜNÜN RUHUNU ÖĞRENCİLERİMİZ YENİDEN YAŞATTILAR.

İstiklal Marşımızın Kabulünün 103. Yıldönümünü okulumuzun hazırladığı il programı ile kutladık. Programda “İstiklale Doğru” tiyatro oyunu, koro gösterisi ve resim sergisi ile kutladık.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde, Okulumuz tarafından hazırlanan 12 Mart İstiklal Marşı'mızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı BİLSEM Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Programa Valimiz Sayın Erkan Kılıç, il protokolü, davetliler ve öğrenciler katıldı. Öğrenci ve öğretmenlerimizin sunumlarını izleyiciler ilgi ve beğeni ile takip etti. Program sonrası öğrencilerimiz tarafından hazırlanan ''12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve M. Akif Ersoy'' konulu resim sergisi gezildi.

İstiklal Marşımızın müellifi Mehmet Akif ERSOY’u ve Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını, ebediyete intikal etmiş bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi şükranla ve saygıyla anıyoruz.

Yayın: 14.03.2024 - Güncelleme: 14.03.2024 11:38 - Görüntülenme: 107