Fotoğraf Yarışmasında Üçüncülük

Bolu Milli Eğitim Müdürlüğü'ü tarafından düzenlenen "Bolu Eğitim Yarışmaları" kapsamında İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrencileri ile öğretmenlere yönelik düzenlenen Fotoğraf Yarışmasın Lise Kategorisinde öğrencimiz Halil İbrahim TEPE "Göynük'te Bir Karantina Gecesi" adlı eseriyle İl Üçüncüsü olmuştur.

Öğrencimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Yarışmada dereceye giren fotoğrafları görmek için tıklayınız.>>>

Yayın: 08.06.2020 - Güncelleme: 12.06.2023 10:11 - Görüntülenme: 564
Kaynak: http://bolu.meb.gov.tr/www/boluegitimyarismalarikapsamindaduzenlenenfotografyarismalarininsonuclari/icerik/2479