İki Projemiz Ankara Bölge Elemelerine Katılmaya Hak Kazandı.

TÜBİTAK 55. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması ön değerlendirme sonuçları açıklandı. Okulumuzdan, ön değerlendirmeye 11 proje başvurusu gerçekleşti,bunlardan 2 projemiz Ankara Bölge elemelerine katılmaya hak kazandı.

Biyoloji Öğretmenimiz Pınar KARAKAŞ SARI danışmanlığında, 10/D Sınıfı Öğrencilerimiz Elanur KARAKAŞ, Ahmet Bera ÇAVDAR, Fatih Efe AYTEKİN’in hazırladıkları “ ÇİNKO OKSİT (ZNO) VE TİTANYUM DİOKSİT (TİO2) NANOPARTİKÜL UYGULAMASININ IZA BUĞDAYININ (TRİTİCUM MONOCOCCUM SSP. MONOCOCCUM) ÇİMLENME VE FİTOKİMYASAL İÇERİĞİNE ETKİLERİ “ adlı Biyoloji projesi ile ;
Matematik Öğretmenimiz Alper ALTUNÖZ danışmanlığında, 9/ B Sınıfı Öğrencimiz Burak Evren CAVAC’ın hazırladığı “ COĞRAFİ ALAN HESABINA FARKLI BİR BAKIŞ “ adlı Matematik projesi, Ankara Bölge elemelerine katılmaya hak kazanmıştır.Yarışmalar 4-6 Mart 2024 tarihleri arasında proje sergileri düzenlenecek ve etkinlik, 7 Mart 2024 tarihinde ödül töreni ile son bulacaktır.

Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

25-02-202425-02-2024

Yayın: 25.02.2024 - Güncelleme: 25.02.2024 23:31 - Görüntülenme: 121