TÜBİTAK 52.Lise Öğrencileri Arası Proje Yarışması'nda Üç Proje İle Elemeleri Geçerek Ankara Bölge Yarışmalasına Davet Edildik

TÜBİTAK tarafından düzenlenen 52.Lise Öğrencileri Arası Proje Yarışması'nda KİMYA alanında  iki ve TARİH alanında bir projemiz elemeleri geçerek Ankara İli'nde yapılacak olan bölge yarışmalasına davet edildi. Kimya Öğretmenimiz Selma ÜNAL'ın danışmanlığında, öğrencilerimiz Egemen Yis ve Raif Arda Şen'in hazırladığı, "Farklı dalga boylarındaki ışığın Hidroponik ve topraklı tarım uygulamalarında marul bitkisinin gelişimine etkisi." konulu proje çalışması, ve  öğrencilerimiz Bilge Çobanoğlu, Eren Göre ve Talha Çetinkaya'nın hazırladığı "Al,Cu,Pb,Zn Ve Sn Metallerine Işığın Etkisinin İncelenmesi" konulu proje çalışması Ankara İlinde yapılacak olan bölge yarışmasında Okulumuzu ve İlimizi temsil edecek. Tarih Öğretmenimiz Selda ÖZTÜRK'ün danışmanlığında, öğrencilerimiz Yasin Aydın ve Süleyman Ayaz Can'ın "Bolu'da Osmanlı Devletinin İlk Türkçe Tıp Kitabı 'Edviye-i Müfrede' " konulu proje çalışması Ankara İlinde yapılacak olan bölge yarışmasında Okulumuzu ve İlimizi temsil edecek.

Proje Adı : Farklı dalga boylarındaki ışığın Hidroponik ve topraklı tarım uygulamalarında marul bitkisinin gelişimine etkisi.

Danışman Öğretmen Selma Ünal

Öğrenciler: Egemen Yis, Raif Arda Şen

Proje Adı : Al,Cu,Pb,Zn Ve Sn Metallerine Işığın Etkisinin İncelenmesi

Danışman Öğretmen :Selma Ünal

Öğrenciler: Bilge Çobanoğlu, Eren Göre, Talha Çetinkaya

Projenin Adı: Bolu'da Osmanlı Devletinin İlk Türkçe Tıp Kitabı "Edviye-i Müfrede"

Danışman Öğretmen :Selda Öztürk

Öğrenciler: Yasin Aydın, Süleyman Ayaz Can

Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Yayın: 18.03.2021 - Güncelleme: 14.04.2023 08:51 - Görüntülenme: 569