Anadolu Mekdebi "Fikir, Sanat, Aksiyon Necip Fazıl KISAKÜREK" Panel Programında İlimizi Öğrencimiz Temsil Etti.

Anadolu Mektebi Faaliyetleri kapsamında 24-26 Nisan 2019 tarihlerinde Düzce İli´nde  "Fikir, Sanat, Aksiyon Necip Fazıl KISAKÜREK" panel programı gerçekleştirildi.  Panel Programında Okulumuz 9. Sınıf öğrencisi Fatmagül ARIK panalist olarak İlimizi temsil etti.

12 İlden 40 panalistin Necip Fazıl KISAKÜREK´i anlattığı panel programında yazar-öğrenci buluşmaları Anadolu Mektebi Sami GÜÇLÜ, Necip Fazıl KISAKÜREK´in oğlu Osman KISAKÜREK, torunu Şeyma KISAKÜREK SÖNMEZOCAK ve birçok önemli yazarın değerlendirme konuşmalarına yer verildi.

Güftesi Necip Fazıl KISAKÜREK´e ait olan şarkılardan oluşmuş konserin ve "Bir Adam Yaratmak" adlı tiyatro gösterisinin de bulunduğu programda İlimizi en iyi şekilde temsil eden öğrencimiz Fatmagül ARIK´ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

01-05-2019

Yayın: 01.05.2019 - Güncelleme: 23.11.2023 09:03 - Görüntülenme: 383