Etiket Sonuçları: Ankara

Mrt

TÜBİTAK 55. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Ankara Bölge finalinde Biyoloji Öğretmenimiz Pınar KARAKAŞ SARI danışmanlığında, 10/D Sınıfı Öğrencilerimiz Elanur KARAKAŞ, Ahmet Bera ÇAVDAR, Fatih Efe AYTEKİN’in hazırladıkları “ ÇİNKO OKSİT (ZNO) VE TİTANYUM DİOKSİT (TİO2) NANOPARTİKÜL UYGULAMASININ IZA BUĞDAYININ (TRİTİCUM MONOCOCCUM SSP. MONOCOCCUM) ÇİMLENME VE FİTOKİMYASAL İÇERİĞİNE ETKİLERİ “ adlı Biyoloji projesi ile BİRİNCİ olmuştur. Öğrencilerimi ve danışman öğretmenimi kutluyoruz.

Türkiye finallerinde başarılar dileriz.Ayrıca Matematik Öğretmenimiz Alper ALTUNÖZ danışmanlığında, 9/ B Sınıfı Öğrencimiz Burak Evren CAVAC'ın hazırladığı " COĞRAFİ ALAN HESABINA FARKLI BİR BAKIŞ " adlı Matematik projesi, Ankara Bölge elemelerine katılan Öğrenci ve öğretmenimizi de kutluyoruz.

Şbt

TÜBİTAK 55. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması ön değerlendirme sonuçları açıklandı. Okulumuzdan, ön değerlendirmeye 11 proje başvurusu gerçekleşti,bunlardan 2 projemiz Ankara Bölge elemelerine katılmaya hak kazandı.

Mrt

Okulumuz 11/D sınıf öğrencilerimizden Zeynep Eda ŞAHAN,denız ada OKTAY ve simge KOLLUDEMİROĞLU'nun Fizik Öğretmenimiz İhsan METİN'in danışmanlığında hazırladığı "Aliminyum ve İndium Kalay Oksit (İTO)Katkılı, İletken ve Yarıiletken Nanokaplamaların, Saydam Giyilebilir Yüzeylerin Isıtılmasında, Kullanılabilirliğinin Araştırılması"Adlı Kimya Projesi Tubitak 53. Lise Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Yarışması Ankara Bölge Finallerinde Bolu'muzu temsil etmektedir.

Mrt

Okulumuz 11/D sınıf öğrencilerimizden Zeynep Eda ŞAHAN,denız ada OKTAY ve simge KOLLUDEMİROĞLU'nun Fizik Öğretmenimiz İhsan METİN'in danışmanlığında hazırladığı "Aliminyum ve İndium Kalay Oksit (İTO)Katkılı, İletken ve Yarıiletken Nanokaplamaların, Saydam Giyilebilir Yüzeylerin Isıtılmasında, Kullanılabilirliğinin Araştırılması"Adlı Kimya Projesi Tubitak 53. Lise Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Yarışması Ankara Bölge Finallerinde Bolu'muzu Temsil Etti. Törende Okul Müdürümüz Ali İhsan DUMAN öğrencilere hediyelerini takdim etti.

Mrt

TÜBİTAK tarafından düzenlenen 52.Lise Öğrencileri Arası Proje Yarışması'nda KİMYA alanında  iki ve TARİH alanında bir projemiz elemeleri geçerek Ankara İli'nde yapılacak olan bölge yarışmalasına davet edildi. Kimya Öğretmenimiz Selma ÜNAL'ın danışmanlığında, öğrencilerimiz Egemen Yis ve Raif Arda Şen'in hazırladığı, "Farklı dalga boylarındaki ışığın Hidroponik ve topraklı tarım uygulamalarında marul bitkisinin gelişimine etkisi." konulu proje çalışması, ve  öğrencilerimiz Bilge Çobanoğlu, Eren Göre ve Talha Çetinkaya'nın hazırladığı "Al,Cu,Pb,Zn Ve Sn Metallerine Işığın Etkisinin İncelenmesi" konulu proje çalışması Ankara İlinde yapılacak olan bölge yarışmasında Okulumuzu ve İlimizi temsil edecek. Tarih Öğretmenimiz Selda ÖZTÜRK'ün danışmanlığında, öğrencilerimiz Yasin Aydın ve Süleyman Ayaz Can'ın "Bolu'da Osmanlı Devletinin İlk Türkçe Tıp Kitabı 'Edviye-i Müfrede' " konulu proje çalışması Ankara İlinde yapılacak olan bölge yarışmasında Okulumuzu ve İlimizi temsil edecek.

Şbt

TÜBİTAK tarafından düzenlenen 51.Lise Öğrencileri Arası Proje Yarışması'nda FİZİK alanında elemeleri geçerek Ankara İli'nde yapılacak olan bölge yarışmalasına davet edildik. Kimya Öğretmenimiz Selma ÜNAL'ın danışmanlığında, öğrencilerimiz Kübra BİLEN ve Öykü ÖZKAZANÇ'ın hazırladığı, Fiziğin malzeme ve nanoteknoloji alanında  "Typha Latifolia Bitkisi ile Hazırlanan Kompozitlerin İletkenlik Ve Yanmaya Karşı Dirençlerinin Karşılaştırılması" konulu proje çalışması, Ankara İlinde yapılacak olan bölge yarışmasında Okulumuzu ve İlimizi temsil edecek.

May

Öğretmenimiz Tülin GÜNVER ile Öğrencilerimiz Sıla DÖNMEZ ve Zerrin BAYCAN hazırladıkları "Doğal Dağ Fındığı Kabuğunun Isı Yalıtım Malzemesi Olarak Kullanımı" adlı projeleri ile Fen Liseleri III.Ulusal Kongresinde İlimizi ve Okulumuzu en iyi şekilde temsil ettiler.