Etiket Sonuçları: Bilim

Mrt

8-14 Mart 2024 Bilim ve Teknoloji Haftası kapsamında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bilgisayar Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Murat Beken tarafından ''Bilim ve Teknoloji Yapay Zeka'' konulu söyleşi programı BİLSEM Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Program sonrası BİLSEM öğrencilerimiz tarafından hazırlanan sanat sergisi gezildi.

Okulumuz 10/D Sınıfı öğrencileri sunumu gerçekleştirilen programa katıldılar.

Mrt

Ekm

"Yurdumun Degerleri" Etkinlikler kapsaminda bu ayın konusu "Bilime ve Sanata Yön Veren İnsanlarımız" olmustur. Okul pansiyon ogrencilerimiz tarafindan Aziz Sancar, Nizamülk, Cemil Meriç, Halil Inalcik, Koca Yusuf ve Neşet Ertaş hayat hikayeleri anlatılmıştır.

Ekm

May

Bursa Tofaş Fen Lisesi´nin koordinesinde Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne bağlı özel program ve proje uygulayan eğitim kurumlarının (proje okulları) öğrenci, öğretmen ve yöneticilerinin katılımıyla düzenlenen "III.Ulusal Bilim Kampı"na Öğretmenimiz Selma ÜNAL ile öğrencilerimiz Erener YİS ve Alara ÖZÇELİK projeleri ile katılarak sergilediler. Turkish Airlines Science Expo Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen ödül töreninde öğrencilerimiz Üçüncü oldu.

May

Okulumuz 10/C Öğrencileri İngilizce Öğretmenimiz Aysun ÖREN eşliğinde Doğa Koleji´nin düzenlediği bilim şenliğine katıldı.