Kas

10 Kasım'da Atamızı saygı ve minnetle andık.

Kas

Cumhuriyetimizin Kurucusu ve Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK´ü, ebediyete intikalinin 84. Yılında saygıyla anıyoruz.

Kas

Avrupa Kod Haftası(CodeWeek) kapsamında Okulumuz "Gelecek İçin Kodlama" etkinliğini gerçekleştirdi. Etkinliğe katılan öğrencilerimize sertifikaları verildi. Etkinliğe katılan tüm öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Kas

Gerede Yenimahalle Ortaokulu öğrencileri okulumuzu tanımak için ziyaret gerçekleştirdi.

Kas

31 Ekim 2022 Tarihinde Saat 16:30'da Okul Aile Birliği Genel Kurulu Tolantısında Okul Aile Birliği üyeleri belirlendi ve faaliyetler konusunda konuşuldu. Ardından 9.Sınıf velilerimizle sınıflar bazında tanışma ve bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yıl dönümünde bize Cumhuriyetimizi armağan eden başta Mustafa Kemal ATATÜRK'ü, tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Ekm

TÜBİTAK DENEYAP Sınavı sonuçları açıklandı. 30 öğrencimiz sınavı kazanarak kayıt yaptırmaya hak kazandı. Öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Ekm

Biyoloji dersinde 11. Sınıf Öğrencileri ile Laboratuvar ortamında koyun ve sığır beyni incelemesi yapıldı. 11. Öğrencilerimiz "Sınır Sistemi " konusu altında koyun ve sığır beyni inceledi. Öğrenciler laboratuvar ortamında biyoloji dersleri kapsamında beyin yapısını ve çalışma sistemini gerçek beyin üzerinde inceleme fırsatı buldu. Beyin loblarını ve iç kısımda bulunan yağ tabakasına dokunarak daha etkili bir şekilde sınır sistemini kavradılar.

Ekm

13 Ekim günü,  Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nun onayı ile 1989 yılından itibaren Dünya Afet Risklerinin Azaltılması günü olarak belirlenmiştir.  "13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü" kapsamında Ülke genelinde düzenlenen tahliye tatbikatı Okulumuzda da gerçekleştirilmiştir .

Ekm

Okulumuz Bolu Fen Lisesi bünyesinde Buffalo Fest katkılarıyla düzenlenen futbol turnuvalarında 9-10.Sınıflar arasında 10D Sınıfı, 11-12.Sınıflar arasında 11E Sınıfı şampiyon olmuştur. Şampiyon olan takımları tebrik ederiz.

Turnuvalarımızda sporculara dağıtılmak üzere su desteği sağlayan Abant Su'ya ve şampiyon olan takımlara ikram edilmek üzere baklava desteği sağlayan Hakgül'e desteklerinden ötürü teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzdan 2018 yılında mezun olan, İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi 5. Sınıf öğrencisi Abdullah SARIOĞLU Okulumuzu ziyaret etti.

Ekm

Yeşilay Kulübümüzün "Paylaşmak güzeldir" teması ile düzenlediği tanışma etkiliğinde müzik dinletisi gerçekleştirildi ve etkinliğe katılım sağlayan ve izlemeye gelen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize ikramlarda bulunuldu.

Ekm

Okulumuzdan 2012 yılında mezun olan, İstanbul Teknik Üniversitesi Makina Mühendisliğini bitiren ve TUSAŞ'ta tasarım mühendisi olarak çalışan öğrencimiz Cem CİVELEK, Okulumuzu ziyaret etti.

Eyl

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılına; Okulumuzun güçlendirme almasından dolayı Bolu Spor Lisesi binasında eğitime başladık. Açılış törenine mezun olan YKS'de dereceye giren öğrencilerimizden de katılım oldu.

Ayrıca Okulumuzu Bolu Valimiz Sayın Erkan KILIÇ ziyaret etti. Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve okul yönetimimizle ayrı ayrı görüşerek, yeni eğitim-öğretim yılında başarılar diledi.