Mrt

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni ve Diş Hekimliği Fakültesi'ni tanımak üzere son sınıf öğrencilerimizle gezi düzenlendi. Fakültede görevli akademisyenlerin tanıtımları oldu.

Mrt

18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi ile ilgili tören gereçekleştirildi.

Mrt

Çanakkale Zaferi´nin 107.Yıldönümümünü kutluyoruz. Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve Vatan için canlarını veren kahraman Şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Din Kültürü ve Aklak Bilgisi Öğretmenlerimiz tarafından gerçekleştirilen etkinlikte Berat Kandili ile ilgili öğrencilerimizin paylaşımda bulunabilecekleri bir duvar hazırlandı ve öğrencilerimiz duygularını burada paylaştı. Ayrıca ikramda bulunuldu ve öğrencilerimizin inceleyebilecekleri güncel dini kitaplar sergilendi.

Mrt

Okulumuz 11/D sınıf öğrencilerimizden Zeynep Eda ŞAHAN,denız ada OKTAY ve simge KOLLUDEMİROĞLU'nun Fizik Öğretmenimiz İhsan METİN'in danışmanlığında hazırladığı "Aliminyum ve İndium Kalay Oksit (İTO)Katkılı, İletken ve Yarıiletken Nanokaplamaların, Saydam Giyilebilir Yüzeylerin Isıtılmasında, Kullanılabilirliğinin Araştırılması"Adlı Kimya Projesi Tubitak 53. Lise Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Yarışması Ankara Bölge Finallerinde Bolu'muzu temsil etmektedir.

Mrt

14 Mart Dünya Matematik ve Pi Günü konferans salonunda yoğun öğrenci katılımı ile kutlandı. Programda geçmişten günümüze Pi tarihinden, Pi'nin sanat ile ilişkisine, tasarım, müzik vs. her boyutu ile ilgili öğrenciler bilgilendirildi.izleyen öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği program Pi Şarkısı ile sonlandı.

Mrt

12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabulünün Yıl Dönümü törenle kutlandı. Törende günün anlam ve önemini belirten çeşitli yazılar okundu ve Mehnet Akif Ersoy ile ilgili belgesel izlendi.

Mrt

Aziz Türk Milleti'nin bağımsızlığına ve kutsal değerlerine olan inancını ve bağlılığını destanlaştıran İstiklal Marşı'mızın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 12 Mart 1921'de millî marş olarak kabul edilişinin 101. Yıl Dönümünü idrak etmenin haklı gururunu yaşıyoruz.

İstiklal Marşı'mız, Büyük Türk Milleti'nin bağımsızlığa olan aşkının, imkânsızlıklar içerisinde azim ve fedakârlıkla verdiği kurtuluş mücadelesinin mısralara dökülüşüdür, milli birlik ve beraberliğimizin mutabakat belgesidir.

İstiklal Marşı, millî şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un, "O şiir, milletin o günkü heyecanının bir ifadesidir, o günleri yaşamak lazım, o şiir artık benim değildir, o milletimindir." sözleriyle Aziz Türk milletine hediyesidir.

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü'nde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, İstiklal Marşı'nın Şairi Mehmet Akif Ersoy'u ve İstiklal Savaşı'nın tüm kahramanlarını rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

Mrt

Okulumuz 11/D sınıf öğrencilerimizden Zeynep Eda ŞAHAN,denız ada OKTAY ve simge KOLLUDEMİROĞLU'nun Fizik Öğretmenimiz İhsan METİN'in danışmanlığında hazırladığı "Aliminyum ve İndium Kalay Oksit (İTO)Katkılı, İletken ve Yarıiletken Nanokaplamaların, Saydam Giyilebilir Yüzeylerin Isıtılmasında, Kullanılabilirliğinin Araştırılması"Adlı Kimya Projesi Tubitak 53. Lise Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Yarışması Ankara Bölge Finallerinde Bolu'muzu Temsil Etti. Törende Okul Müdürümüz Ali İhsan DUMAN öğrencilere hediyelerini takdim etti.

Mrt

Okul Sporlari Tenis Turnuvasında Erkeklerde İl Birinciliği, Kızlarda İl Dördüncülüğü kazandık. Törende Okul Müdürümüz Ali İhsan DUMAN öğrencilere hediyelerini takdim etti.

Mrt

Türkiye çapında gerçekleştirilen genel deprem tatbikatına diğer okullarla birlikte Okulumuz da katıldı. Tatbikat başarı ile gerçekleştirildi. Öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Mrt

Yeşilay'ın 100. Yılında Okulumuz Yeşilay Haftasını çeşitli etkinliklerle ve coşkuyla kutlanıyor. Okulumuzda Yeşilay ile ilgili pano hazırlandı ve stant açıldı. Yoğun ilgi gören stantta Yeşilay ile ilgili broşürler, şapka, bileklik, rozet, kalem vb. ürünler dağıtıldı. Ayrıca teknoloji bağımlılığından uzaklaşmak adına enstrumanlar çalındı ve müzik yapıldı.

Şbt

Üiversiteye hazırlanan 12. Sınıf Öğrencilerimize Abant gezisi düzenlendi. Öğrencilerimiz Abant Gölü çevresinde yürüyüş yaptılar. Abant Palace'ta açık büfe öğle yemeği yediler.

Okullar Arasi Okculuk Yarismalarinda;

Erkekler de  9-D Mehmet Mete Altıntaş İl  1.si,
Kızlarda ise 11- D sınıfından Bilge Merken İl 1 si , 9-D sınıfından Elif Tekeli İl 4.sü, 10-E sınıfından Ayşe Işıl Gülen İl 5. si olmuştur.

Şbt

Oryantiring Gençler A Takımımız İl İkincisi oldu.