May

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK´ün Samsun´da tutuşturduğu bağımsızlık meşalesinin 103. yıl dönümünde; 19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.

May

19 Mayıs Gençlik ve Spor Haftasında Yeşilay Kulübü teknolojiden uzaklaşma etkinliği düzenlendi. Müzik Öğretmenimiz Gülcan Demirel ve Yeşilay Kulübü öğrencileri telefonlarını kutuya koyarak bir gün boyunca telefon kullanmadılar.

May

Gülten Dayıoğlu Çocuk ve Gençlik Edebiyatı Vakfı Çocuk Romanı Ödül Törenine 10/B Sınıfı öğrencileri ile katıldık. Ödül töreni öncesinde düzenlenen açık oturumda çocuk edebiyatının ülkemizdeki önemli temsilcilerini dinleme fırsatı bulduk.

May

17 Mayıs Salı günü Okulumuz Bahçesinde kermes ve bahar şenliği gerçekleştirilecektir.

May

İzzet Baysal Şükran Günleri münasebetiyle ''İzzet Baysal ve Bolu'' temalı düzenlenen şiir, kompozisyon, afiş, resim ve oryantiring yarışmalarında dereceye giren öğrencilere Necip Fazıl Kültür Merkezinde, İl Müdürümüz Dr. Cemil Sarıcı ve Hayırsever Ahmet Baysal tarafından ödülleri takdim edildi. Okulumuz öğrencisi Cunda Ada ERÖZ, "İzzet Babam" isimli yazısı ile ikinci oldu.

May

Her yıl geleneksel olarak 11 Mayıs´ta düzenlenen İzzet Baysal Şükran Günleri Atatürk Anıtı ve akabinde İzzet Baysal Anıtı'na çelenklerin konulmasıyla başladı. İzzet Baysal Günleri kapsamında İzzet Baysal Caddesi üzerinde açılan standlarda okul olarak yerimizi aldık. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Nis

İl Milli Eğitim Müdürümüz Dr. Cemil SARICI,İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yasin YEŞİL ve Şube Müdürü Ahmet DEĞİRMENCİ; iftar öncesi Yüce Kitabımız Kuran-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı mübarek Kadir Gecesinde okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu iftar programına katıldılar.

Nis

Okulumuz yöneticileri, öğretmenleri ve öğrencileri ile birlikte iftar düzenlendi. Okul paydaşlarını sosyal yönden bir araya getiren etkinlikte güzel anılar biriktirdik.

Nis

Çanakkale Kara Muharebeleri'nin yıl dönümünde Şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

Nis

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün, kültürel yarışmalar adı altında düzenlediği bilgi yarışmasında, bireyse olarak katılım sağlayan 10-E sınıfı öğrencilerimizden Tuba OTURAK, Ceylin Duru ÖZERHAN ve Emir Bera HANÇER İl Üçüncüsü olmuşlardır. Törende Okul Müdürümüz Ali İhsan DUMAN öğrencilere hediyelerini takdim etti.

"Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir."  Mustafa Kemal ATATÜRK

"Özgürlüğün de, eşitliğin de adaletin de dayanağı ulusal egemenliktir." Mustafa Kemal ATATÜRK

"Ulusal egemenlik, ulusun namusudur, onurudur, şerefidir." Mustafa Kemal ATATÜRK

"Ulusal egemenlik öyle bir ışıktır ki, onun karşısında zincirler erir, taç ve tahtlar batar yok olur." Mustafa Kemal ATATÜRK

"23 Nisan, Türkiye milli tarihinin başlangıcı ve yeni bir dönüm noktasıdır. Bütün bir cihan-ı husumete(düşmanlık dünyasına) karşı kıyam eden(baş kaldıran) Türkiye halkının, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni vücuda getirmek(meydana getirmek) hususunda gösterdiği harikayı ifade eder." Mustafa Kemal ATATÜRK (23 Nisan 1922)

Nis

Görsel Sanatlar Öğretmeni Tuba YÜCETÜRK'ün desteğiyle, öğrencilerimizin hazırladıkları eserlerin yer aldığı resim sergimizin açılışı, Pazartesi günü gerçekleştirildi. Sergimiz, Ressam Mehmet Yücetürk Sergi Salonu'nda, 16-22 Nisan 2022 günleri arasında sergilenmeye devam edecektir. Tüm velilerimiz, öğrencilerimiz ve Bolu halkı davetlidir.

Nis

İçinde Yüce Kitabımız Kur'an-ı Kerim'in inmeye başladığı ve 1000 aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinin bulunduğu, Onbir Ayın Sultanı, Mübarek Ramazan ayına okul panolarının süslemesiyle girildi.

Nis

İstanbul gezimizi gerçekleştirdik. Gezimizde ilk olarak İztanbul Teknik Üniversitesi ve Acıbadem Üniversitesi tanıtımı için ziyarettte bulunduk. Daha sonra Şehitler Haftası münasebetiyle Edirnekapı 15 Temmuz Şehitliği ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un kabrini ziyaret ettik.

Mrt

Liselerarası Bilgi ve Kültür Yarışmasında İl Üçüncüsü olduk. Törende Okul Müdürümüz Ali İhsan DUMAN öğrencilere hediyelerini takdim etti.