Ara

24 Kasım Kompozisyon Yarışmasında İl Birinciliğini "Meşaleler Yak" adlı eseri ile Öğrencimiz Bilge MERKEN almıştır.

Ara

Uluslararası Enformatik ve Bilgi İşlemsel Düşünme Etkinliğine  2020 Yılında katılan 18 öğrencimiz ile 2021 Yılında katılan 9 öğrencimizin belgeleri Okul Müdürümüz Ali İhsan DUMAN tarafından verildi. Öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri kapsamında düzenlenen bisiklet turuna Almanca Öğretmenimiz Uğur ÖZOCAKÇIOĞLU gözetiminde öğrencilerimiz de katılım gerçekleştirildi.

Ekm

İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen kompozisyon yarışmasında Öğrencimiz Buse ERDEM "Kızıl Güneş" isimli eseri ile ikinci odu.

Ekm

Avrupa Kod Haftası(CodeWeek) kapsamında Okulumuz "Gençler Kodluyor" etkinliğini gerçekleştirdi. Etkinliğe katılan öğrencilerimize sertifikaları verildi. Etkinliğe katılan tüm öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Haz

Milli Eğitim Müdürlüğümüzün yapmış olduğu kitap okuma yarışmasında öğrencilerimiz 10 –B Sınıfından Şeyma Naz ÇELİK "BİRİNCİ" ve 9-E Sınıfından Miray ORHAN "ÜÇÜNCÜ" olmuşlardır.

Haz

Kongrede tam metin bildiri sunumunda Bolu İlini Okulumuz Bolu Fen Lisesi öğrencileri temsil edecektir. Öğrencilerimiz Fahri Eren GÖRE ve Ahmet Behçet AYÇİÇEK'e başarılar dileriz. Tam metin bildiriler ve poster sunumları; kongre kitabında basılacaktır.

May

Bolu İl Millî Eğitim Müdürü Cemil SARICI; TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından düzenlenen Lise Öğrencileri Kutup Araştırma Projeleri Yarışmasında final yarışmasına katılmaya hak kazanan öğrencilerle buluştu.

Bolu İl Millî Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı, finale katılacak öğrencileri ve projelerini dinledi. Okulumuz 10/A sınıfı öğrencilerinden Talha ÇETİNKAYA, Öğretmen Kemal Tümen danışmmanlığında hazırladığı Antarktika ve Arktik Bölgelerinde Kurulacak İdeal Yönetimlerin SWOT Analizi Yöntemi İle Belirlenmesi adlı projeyi anlattı.

Bolu İl Millî Eğitim Müdürü Cemil SARICI projede ilimizi temsil edecek öğrenci,öğretmen ve okul müdürlerini makamında kabul ederek başarılar diledi.

Nis

2004 mezunumuz Uçak Mühendisi Ulaş KAYA ve 2010 mezunumuz Havacılık ve Uzay Mühendisi Uluhan Cem KAYA ile öğrencilerimizi çevrimiçi ortamda buluşturuyoruz.

Mrt

2004 Mezunumuz Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Berna SEYHAN ile öğrencilerimizi çevrimiçi ortamda buluşturuyoruz.

Mrt

TÜBİTAK tarafından düzenlenen 52.Lise Öğrencileri Arası Proje Yarışması'nda KİMYA alanında  iki ve TARİH alanında bir projemiz elemeleri geçerek Ankara İli'nde yapılacak olan bölge yarışmalasına davet edildi. Kimya Öğretmenimiz Selma ÜNAL'ın danışmanlığında, öğrencilerimiz Egemen Yis ve Raif Arda Şen'in hazırladığı, "Farklı dalga boylarındaki ışığın Hidroponik ve topraklı tarım uygulamalarında marul bitkisinin gelişimine etkisi." konulu proje çalışması, ve  öğrencilerimiz Bilge Çobanoğlu, Eren Göre ve Talha Çetinkaya'nın hazırladığı "Al,Cu,Pb,Zn Ve Sn Metallerine Işığın Etkisinin İncelenmesi" konulu proje çalışması Ankara İlinde yapılacak olan bölge yarışmasında Okulumuzu ve İlimizi temsil edecek. Tarih Öğretmenimiz Selda ÖZTÜRK'ün danışmanlığında, öğrencilerimiz Yasin Aydın ve Süleyman Ayaz Can'ın "Bolu'da Osmanlı Devletinin İlk Türkçe Tıp Kitabı 'Edviye-i Müfrede' " konulu proje çalışması Ankara İlinde yapılacak olan bölge yarışmasında Okulumuzu ve İlimizi temsil edecek.

Şbt

2005 Mezunumuz Psikolog Görkem DURAK ile 12. Sınıf öğrencilerimizi çevrimiçi ortamda buluşturuyoruz.

Şbt

Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Projesi kapsamında 12-13.02.2021 tarihleri arasında çevrimiçi olarak yapılan "Medeniyetimizin Dirilişi - SEZAİ KARAKOÇ" konulu panellerde öğrencilerimiz Fikriye Sena ÇELEN ve Fatmagül ARIK birer konuşma yaptılar.

Şbt

Okulumuzda düzenlenen çevrimiçi mezunlarımızla buluşma etkinliklerimiz; Bolu Milli Eğitim Müdürlüğü'nün internet sayfasında yayınlanan "Geleceğe Yürüyen Okullarımız" haber dizisinde yayınlandı.