Şbt

Bolu Okul Sporları Satranç Şampiyonasında Okul Satranç Takımımız dördüncü sırayı olarak kupa ve madalya almaya hak kazanmıştır.

Şbt

14-17 Haziran 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen "Fen Liseleri IV. Ulusal Öğrenci Kongresi"nin tamamlanmasının ardından kabul edilen bildiri ve posterler dijital kitap hâline getirildi. Kongreye; okulumuzdan Bilgisayar Öğretmeni Adem FIRAT danışmanlığında öğrencilerimiz Fahri Eren GÖRE ve Ahmet Behçet AYÇİÇEK "Sosyal Medya Ortamlarında Toplanan Verilere ve Bu Veriler İle İlgili Yapay Zekanın Kullanılmasına İlişkin Öğrenci Görüşleri (Bolu Fen Lisesi Örneği )"isimli araştırmaları ile katıldılar. Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi kutluyoruz.

Bildiriye ulaşmak ve okumak için haberde bulunan bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Şbt

Okul Sporlari Basketbol branşında Basketbol B Erkek Takımımız İl İkincisi olmuştur.

Şbt

Microsoft Firmasının düzenlediği "Girls in AI Hackathon" çevrimiçi etkinliğine 10A Sınıfı Öğrencimiz Sare Tahra kabul edildi.

Ock

Kastamonu'da yapılan Voleybol Grup Birinciliği yarismalarinda Okulumuz Voleybol Erkek Takımı grup ikincisi olarak yarışmayı tamamlamıştır.
Bolu Fen   3 -  1  Kastamonu
Bolu Fen   3 -  0  Çorum
Bolu Fen   1 -  3  Bartın

Ock

Bolu İzzet Baysal Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Doç.Dr. Hülya ENSARİ, 12. Sınıf öğrencilerimize yönelik sınav kaygısı ve sınav kaygısıyla başetme yolları ile ilgili konferans düzenlendi.

Ock

10/A Sınıfı öğrencilerimizden Sare TAHRA Stream It Up Projesine katılmaya hak kazandı.

Ara

Okul sporlari voleybol branşında Voleybol Erkek Takımımız İl Birincisi oldu.

Ara

2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılında 10-C Sınıfı öğrencimiz Buse ERDEM İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen "Korkma, Sönmez Bu Şafaklarda Yüzen Al Sancak; Sönmeden Yurdumun Üstünde Tüten En Son Ocak" temalı Kompozisyon Yarışmasında "Hürriyete Esiriz" isimli eseri ile il birincisi oldu.

Ara

Dart müsabakalarında gençler A katagorisinde Kız Dart Takımımız İl Dördüncüsü Oldu.

Ara

Görsel Sanatlar dersi gören 9. ve 10.sınıf öğrencileri resim öğretmenleri Tuba Yücetürk eşliğinde ara dönem sonunda yaptıkları eserleri sergilediler. Pastel boya çalışmaları  tuvaller ve karakalem eserlerinden oluşan sergiye öğrenci ve öğretmenlerin ilgisi büyüktü.

Ara

Okulumuzda bu sene öğrencilerin görmeye başladığı görsel sanatlar dersi için okulumuz resim atölyesi oluşturdu. Kantin alanından genişletilen resim atölyesi dersin daha verimli işlenebilmesi adına öğrencileri sevindirdi.

10/E sınıfından Nisanur YEGÜL;

100 m sırtüstünde altın,

200 metre sırtüstünde gümüş,

50 metre sırtüstünde bronz,

200 m kurbağalamada gümüş madalya almıştır.

10/D sınıfından Emir ÖZTAŞ;

50 metre kurbağalamada bronz almıştır.

9/D sınıfından Muharrem Batu  GÜNAL;

200 Sırtüstünde altın,

200 serbestte bronz,

50 Sırtüstünde bronz madalya almıştır.

Ara

İl genelinde 11 okulun katıldığı Liselserarası masa tenisi turnuvalarında kız takımımız İl İKİNCİSİ olmuştur.

Ara

Bolu küçükler ve yıldızlar il turnuvasında, 10/D den Onur Kağan Demirtaş 16 yaş kategorisinde birinci,12/B Sınıfından Batuhan Abbasoğulları da 18 yaş kategorisinde birinci olmuştur.