Ock

2004 Mezunumuz Protetik Diş Tedavisi Uzmanı Aydan GÜRCAN ile 12. Sınıf öğrencilerimizi çevrimiçi ortamda buluşturuyoruz.

Ock

2004 Mezunumuz Uzman Sistem Tasarım Mühendisi  Ahmet Fatih YÜCE ile 12. Sınıf öğrencilerimizi çevrimiçi ortamda buluşturuyoruz.

Ock

"Mezunlarımızla Buluşma" etkiliğinde 2005 mezunu öğrencimiz Uzm.Dr.Serap SAPMAZ ile buluştuk. Çevrimiçi etkinliğe katılan mezun öğrencimiz Uzm.Dr.Serap SAPMAZ; tıp eğitimi ile ilgili öğrencilerimizin sorularını yanıtladı. Ayrıca Uzm.Dr.Serap SAPMAZ; kendi yürüttüğü çalışmalar ve eğitimi hakkında da bilgiler verdi.

Ock

"Mezunlarımızla Buluşma" etkiliğinde 2013 mezunu öğrencimiz Dr.Setenay Gupse ÖZCAN ile buluştuk. Çevrimiçi etkinliğe katılan mezun öğrencimiz Dr.Setenay Gupse ÖZCAN; tıp öğreniminde lisans, yüksek lisans ve doktora çalışmalarının nasıl gerçekleştirildiğinin yanı sıra alanda uzmanlık, alan seçimi, çalışma metotları ile ilgili öğrencilerimizle çok önemli bilgiler verdi. Ayrıca tıp eğitimi ile ilgili öğrencilerimizin sorularını yanıtlayan Dr.Setenay Gupse ÖZCAN, kendi yürüttüğü çalışmalar ve eğitimi hakkında da bilgiler verdi.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Bolu İli öğretmenleri arasında düzenlenen anı yarışmasında Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Ayşe AY GÜÇLÜ yazdığı "Bir Tutkudur Öğretmenlik" adlı eseri ile İl Birincisi oldu. Ödülünü İl Milli Eğitim Müdürü Cemil SARICI sundu. Öğretmenimizi kutluyor, okulumuz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Eyl

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılının ilk törenini gerçekleştirerek ders zilini çaldık. Okul yönetimimizin ve öğretmnelerimizin katılımı ile gerçekleşen törende Saygı Duruşu gerçekleştirilip, İstiklal Marşı okundu. Ardından Okul Müdürümüz Ali İhsan DUMAN açılış konuşmasını gerçekleştirdi.

Eyl

30 Ağustos Zafer Bayramı Liseliler Çevrim İçi Bilgi Yarışması'na katılarak okulumuzu temsil eden Yunus Emre ERDOĞAN; Bolu İli'nde 1.,Türkiye Genelinde ise 42. olmuştur.

Ağu

Başarılarından dolayı öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi kutluyor, teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Haz

Bolu Milli Eğitim Müdürlüğü'ü tarafından düzenlenen "Bolu Eğitim Yarışmaları" kapsamında İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrencileri ile öğretmenlere yönelik düzenlenen Fotoğraf Yarışmasın Lise Kategorisinde öğrencimiz Halil İbrahim TEPE "Göynük'te Bir Karantina Gecesi" adlı eseriyle İl Üçüncüsü olmuştur.

Haz

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği "Liselilerimiz Evde Kitap Okuyor" yarışmasında 10/B sınıfından Hilal COŞGUN Birinci oldu.

Mrt

TÜBİTAK dergileri ücretsiz erişime açıldı. TÜBİTAK değerli öğrencilere ve okurlarına araştırma yapma, soru sorma, merak etme ve okuma isteği uyandırmak için yayınlarını ücretsiz olarak sunuyor.

Bilim ve Teknik Dergisinin 1967, Bilim Çocuk Dergisinin 1998 ve Merakli Minik Dergisi 2007'den bugüne oluşan arşivlerini ve güncel sayılarını PDF formatında okuyabilirsiniz.

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ve Türkiye´nin GSM operatörleri Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone işbirliği ile "Türkiye´nin Operatörlerinden Türkiye´nin Eğitim İçeriklerine Erişim Desteği İş Birliği Protokolü" imzalanmıştır. Bu kapsamda 07.05.2019 tarihi itibariyle mobil internet bağlantısını kullanan EBA kullanıcıları EBA içeriklerine her ay 3 GB´a kadar ücretsiz erişim sağlayabileceklerdir. Kampanyadan faydalanmak isteyen kullanıcılar hizmet aldığı operatörün belirlediği başvuru yöntemi ile kampanyadan faydalanabileceklerdir.

Mrt

Okulumuz kız tenis takımı BUSE ÇAĞLAROĞLU, AYŞEGÜL BAHŞİ,NUR BAHAR KILINÇ,SUDE KAYA İzmit'te yapılan okul sporları grup yarışmalarında Çorum İli'ni 5-0 , Eskişehir İli'ni 3-2 yenerek finale yükseldi. Finalde ise Kırklareli İli ile yapılan 5 saatlik maçtan sonra 2. oldu.

Mrt

Oryantiring yarışmasında Genç Erkek A Takımımız İl Üçüncüsü,Genç Erkek B Takımımız İl Birincisi, Genç Kız A Takımımız İl Üçüncüsü olmuşlardır.