May

Öğrencimiz Muhammed Fatih ATLI 19 Mayıs Atatürk u Anma ve Gençlik Spor Bayramı 100. Kutlamaları voleybol turnuvanın en iyi SMAÇÖRÜ seçilmiştir.

May

Okulumuz Erkek Voleybol Takımı 19 Mayıs Atatürk u Anma ve Gençlik Spor Bayramı 100. Kutlamaları dolayısıyla yapılan turnuvada il birincisi oldu.

May

Okulumuzda 10. sınıflar arasında Kimya zümresi tarafından bilgi yarışması yapıldı. Gerçekleştirilen yarışmada öğrencilerimiz sınıflarını başarı ile temsil etti. 10/B sınıfını temsil eden  yarışmacılar daha çok soru cevaplayarak yarışmanın kazananı oldu.>>>

May

9.Sınıf Din Kültüür ve Ahlak Bilgisi Dersi 5.Ünitesi olan "Gönül Coğrafyamız" etkinlikleri kapsamında İspanya Gezisinden yeni gelen Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Adnan ŞERİFOĞLU 9. Sınıf öğrencilerimize "ENDÜLÜS" konulu bilgilendirici ve bilinçlenidirici sunum gerçekleştirdi. Endülüs´ün tarihiyle başlayan sunum fotoğraflar üzerinden sohbet şeklinde devam etti.

May

Okulumuz Spor Salonunda 12.Sınıflarımız için mezuniyet töreni yapıldı.

May

Bursa Tofaş Fen Lisesi´nin koordinesinde Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne bağlı özel program ve proje uygulayan eğitim kurumlarının (proje okulları) öğrenci, öğretmen ve yöneticilerinin katılımıyla düzenlenen "III.Ulusal Bilim Kampı"na Öğretmenimiz Selma ÜNAL ile öğrencilerimiz Erener YİS ve Alara ÖZÇELİK projeleri ile katılarak sergilediler. Turkish Airlines Science Expo Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen ödül töreninde öğrencilerimiz Üçüncü oldu.

May

Öğretmenimiz Tülin GÜNVER ile Öğrencilerimiz Sıla DÖNMEZ ve Zerrin BAYCAN hazırladıkları "Doğal Dağ Fındığı Kabuğunun Isı Yalıtım Malzemesi Olarak Kullanımı" adlı projeleri ile Fen Liseleri III.Ulusal Kongresinde İlimizi ve Okulumuzu en iyi şekilde temsil ettiler.

May

Anadolu Mektebi Faaliyetleri kapsamında 24-26 Nisan 2019 tarihlerinde Düzce İli´nde  "Fikir, Sanat, Aksiyon Necip Fazıl KISAKÜREK" panel programı gerçekleştirildi.  Panel Programında Okulumuz 9. Sınıf öğrencisi Fatmagül ARIK panalist olarak İlimizi temsil etti.

May

7. Ufka Yolculuk yarışmasında İl Birinciliği, İl İkinciliği ve İl Üçücülüğü Okulumuz öğrencileri kazandı.Yarışma sonucu olarak çeşitli ödüller kazanan öğrencilerimize Okul Müdürümüz Ali İhsan DUMAN da kitap hediye etti.

İl Birincisi 10/D Sınıfı öğrencisi Muhammet Fatih ATLI,

İl İkinciliğini 9/C Sınıfı öğrencisi Hakan Bilal AYAR,

İl Üçüncülüğünü 11/B Sınıfı öğrencisi Halime COŞKUN aldı.

3.

May

Okulumuz 10/C Öğrencileri İngilizce Öğretmenimiz Aysun ÖREN eşliğinde Doğa Koleji´nin düzenlediği bilim şenliğine katıldı.

VOLEYBOL TURNUVASI  4. Sü        9B

YILDIRIM BEYAZIT

KEREM ÖZŞEN

Mrt

TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında Ankara Bölgesinde "Yazılım" alanında öğrencilerimiz Batuhan ALPASLAN ve Sefa TAŞDEMİR´in hazırladığı kriptoloji programı İKİNCİ oldu.