BOLU / MERKEZ - Bolu Fen Lisesi

Ara

Okul Sporları Genç Kızlar A katagorisinde Kız Tenis Takımımız İl Birincisi oldu.

Ara

Pazartesi İstiklâl Marşı töreninden sonra Basketbol Genç Erkekler A Takımı, Oryantiring Kızlar A Takımı ve Oryantiring Erkekler A Takımı başarılarından dolayı Okul Müdürümüz tarafından kutlandı.

Ara

Basketbol Genç Erkek A Takımımız il üçüncüsü oldu.

Ara

Öğrencilerimiz oryantiring branşında Genç Erkekler A İl Üçüncüsü Oldu, oryantiring branşında Genç Kızlar A da ise İl İkincisi oldu.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığımızca Uluslararası Yarışmalarda derece alan öğrencilerimize yönelik düzenlenen “Eğitimin Millileri Toplantısı” Ankara Başkent Öğretmenevi’nde gerçekleşti.Toplantıya Milli Jimnastikçimiz Bora TARHAN ile katıldık. Ödül törenine Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya SELÇUK, Ortaöğretim Genel Müdürümüz Sayın Cevdet VURAL ile Ortaöğretim Genel Müdürlüğümüzden daire başkanlarımız katıldı.

Ara

Öğrencilerimize üniversiteleri tanıtım için Ortadoğu Teknik Üniversitesi´ne ve Bilkent Üniversitesi´ne gezi düzenledik.

Ara

Okul Sporlrı musabakalarınıda kız masa tenisi takımımız İl Birincisi oldu.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü çeşitlitli etkinlikler ile kutlandı. Öğretmenler gününe ilişkin pano hazırlandı. Ayrıca  günün anlam ve önemini belirten şiirler, yazılar okundu ve müzik sunumu gerçekleştirildi.

Ara

Sakarya Ortaokulu öğrencileri okulumuzu tanımak için ziyaret gerçekleştirdi.

Kas

TÜm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında düzenlenen kompozisyon yarışmasında 10/D Sınıfı öğrencisi Şevval OKUR "Öğretmen" adlı eseri ile İl Birincisi olmuştur.

Ara

Yeditepe Üniversitesi akademisyenleri üniversite ve bölümlerini tanıtım için okulumuzu ziyaret etti.

Kas

Her yıl okulumuz son sınıf öğrencileri ile gerçekleştirdiğimiz meslekleri tanıtım kapsamında Bolu ve Ülkemizin en önemli pişirici, ısıtıcı  işletmesi olan Arçelik Fabrikası’na gezi gerçekleştirdik. Genel tanıtımın ardından fabrikanın birimleri gezilerek bilgi alındı. En önemlisi de okulumuz mezunu mühendislerden bilgi almamız oldu. 2005 mezunumuz Caner GÜNDÜZ, 2013 mezunumuz Cihan OTACIOĞLU ‘nun ilgilenmeleri bizlere ayrı gurur verdi.

Kas

Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bolu Müftülüğü işbirliği ile Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında müftülük görevlilerince okulumuz öğrencilerine yönelik olarak "Peygamberimiz ve Gençlik" konulu panel düzenlendi.